Tgrt Haber

Ayçiçek yağı fiyatlarına dev indirim! 2022 ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? 5 litre sıvı yağ kaç TL

01 Şubat 2022 15:28 - Güncelleme : 02 Şubat 2022 01:51
Ayçiçek yağı fiyatlarına dev indirim! 2022 ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? 5 litre sıvı yağ kaç TL
ayçiçek yağı,indirim,yağ fiyatları,sıvı yağ fiyatları,ayçiçek yağı fiyatları

Ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? sorusu en çok takip edilen konuların başında geliyor. Yüksek enflasyon sonrasında gıda fiyatlarına gelen fahiş fiyatlar nedeniyle marketlerde ayçiçek yağları stoklanmıştı. Vatandaşlardan gelen yoğun tepkiler sonrasında gerekli müdahaleler de gelmeye başladı. Yapılan zamlara yetişemeyen vatandaş ayçiçek yağlarının indirime girmesini beklerken büyük marketler kısa süreli olarak fiyatları düşürdüklerini duyurdu. Son olarak Ayçiçek yağının fiyatının 74.90 TL'ye kadar düştüğü görüldü. Peki hangi marketlerde Ayçiçek yağında indirim yapıldı? Ayçiçek yağı kaç TL? İşte detaylar...

2022 güncel yağ fiyatları vatandaşlar tarafından takip edilmeye devam ederken yaşanan zamlar vatandaşın cebini yakıyor. Enflasyon oranının yükselmesi ve ekonomide yaşanan sıkıntılar sonrasında zamlar ardarda gelince 2021’i rekor zamlarla geride bırakırken en çok zam alan ürünlerin başında ayçiçek yağı yerini aldı. Vatandaşların temel gıdaya gelen zamlar sonrasında ettikleri isyan yetkili firmaları harekete geçirdi. Özellikle son dönemde Ayçiçek yağına üst üste zam gelmesi, indirimlerin çok etki göstermemesine sebep olurken, dev bir indirim haberi görüldü. Peki Ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? 5 litre ayçiçek yağı kaç TL? Ayçiçek yağı güncel fiyatlarında indirim oldu mu? Detaylar haberimizde…

AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Geçtiğimiz günlerde zincir marketlerden Migros, bir Ayçiçek yağı markasında %17 indirim yapmış ve 1 litre yağı 32,95 TL'ye satışa sunmuştu. Başka bir markada ise %18 indirim uygulandı ve 2 litre yağ 48,90 TL'ye rafa çıkarıldı.

A101, BİM, ŞOK, Migros ve CarrefourSA'’da satılan 5 litre Ayçiçek yağı fiyatlarının indirim sonucu 109 TL olduğu görülmüştü.

AYÇİÇEK YAĞI İNTERNET SİTELERİNDE DAHA UYGUN!

Ayçiçek yağına gelen fahiş fiyatlarla birlikte vatandaşların en çok takip ettiği konuların başında indirimin gelip gelmeyeceği olurken internet sitelerinden çok daha uygun fiyata alınabileceği belirtildi. Online alışveriş yapan vatandaşların en çok dikkatini çeken durum ise Ayçiçek yağlarının internette daha büyük indirimlerle satıldığı oldu.

5 litre Ayçiçek yağı 109 liraya satılırken online sitelerde indirim ile birlikte yağ fiyatı 74,90 liraya kadar düşüyor. Sitelerde stokların çabuk tükenmesi sebebiyle sık sık güncellemeler yapıldığı da ifade ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...