Tgrt Haber
03 Haziran 2021 23:16

Bakan Dönmez'den heyecanlandıran 'müjde' paylaşımı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın duyuracağı müjdeyle alakalı heyecanlandıran bir paylaşım yaptı.

Bakan Dönmez'den heyecanlandıran 'müjde' paylaşımı
doğal gaz,müjde,fatih dönmez,enerji,karadeniz

Türkiye'de nefesler tutuldu, tüm gözler yarına çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün yaptığı açıklamada Zonguldak'taki petrol ve doğal gaz aramalarına ilişkin Türk halkına müjde vereceğini duyurmuştu.

Müjdeli haberle ilgili ilk iddia dış basından geldi. Bloomberg'in haberine göre; Türkiye Karadeniz'de yeni gaz rezervleri keşfetti.

BAKAN DÖNMEZ'DEN HEYECANLANDIRAN PAYLAŞIM

Konuyla ilgili heyecan uyandıran bir gelişme daha yaşandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, kamuoyunda merakla beklenen gelişmeye ilişkin ipucu verdi. 4 Haziran Cuma günü saat 18.00'i işaret eden Bakan Dönmez'in sosyal medyada paylaştığı videoda, flu haldeyken giderek netleşen bir sondaj gemisi dikkat çekiyor. Videoda ayrıca "Bir adım daha..." notu da yer alıyor.

Bakan Dönmez'den heyecanlandıran 'müjde' paylaşımı

"NEFESLER TUTULDU, GERİ SAYIM BAŞLADI"

Bakan Dönmez'in ardından bir paylaşım da İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan geldi. Aynı videoyu paylaşan Fahrettin Altun, "Nefesler tutuldu, geri sayım başladı..." ifadelerini kullandı.

GEÇEN YIL DA GAZ BULUNMUŞTU

Geçen sene de Karadeniz'de yapılan çalışmalarda Tuna-1 kuyusunda 405 milyar metreküp gaz keşfedilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, üretimin 2023 yılına kadar başlayabileceğini dile getirmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...