Tgrt Haber
16 May 2022 15:53 - Güncelleme : 16 May 2022 16:15

Son dakika! Bakan Nebati'den enflasyon açıklaması: Stokçuluğa ve fırsatçılığa müsamaha göstermeyeceğiz

Son dakika haberi: Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 'Birlikten Berekete' temasıyla konut sektöründe faaliyet gösteren iş insanları ile bir araya geldiğini duyurarak "Hepimizin ortak meselesi olan enflasyonla mücadelede vatandaşlarımızı rahatlatacak adımların atılması hususunda kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdik." dedi.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
Son dakika! Bakan Nebati'den enflasyon açıklaması: Stokçuluğa ve fırsatçılığa müsamaha göstermeyeceğiz
enflasyon

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Birlikten Berekete" temasıyla konut sektöründe faaliyet gösteren iş insanlarıyla bir araya geldiklerini belirterek, "Hepimizin ortak meselesi olan enflasyonla mücadelede vatandaşlarımızı rahatlatacak adımların atılması hususunda kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdik." ifadesini kullandı.

Nebati, Twitter hesabından, konut sektörü temsilcileriyle yaptıkları toplantıya ilişkin paylaşımda bulundu.

"KESİNLİKLE MÜSAMAHA GÖSTERMEYECEĞİZ"

"Birlikten Berekete" temasıyla konut sektöründe faaliyet gösteren iş insanlarıyla bir araya geldiklerini belirten Nebati, şunları kaydetti:

"Hepimizin ortak meselesi olan enflasyonla mücadelede vatandaşlarımızı rahatlatacak adımların atılması hususunda kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdik. Çözüm alternatifleri üreterek yenilikçi uygulamalar geliştiren, iyi niyetli ve cesur girişimlerde bulunan kurumlarımızı sonuna kadar destekleyeceğimizin altını çizerek stokçuluğa ve fırsatçılığa kesinlikle müsamaha göstermeyeceğimizi ifade ettik."

KONUT SEKTÖRÜNE DEVLET DENETİ

Nebati, bu kapsamda konut sektörüne yönelik açıklanan destek paketi dahil olmak üzere piyasadaki fiyatları mercek altına alarak birçok sektöre ilişkin denetimleri kesintisiz şekilde sürdürdüklerini, fiyat değişimlerini yakından takip ederek detaylı bir şekilde denetlediklerini bildirdi.

https://twitter.com/NureddinNebati/status/1526180294507782145

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...