Tgrt Haber
30 Kasım 2021 12:00

Bakan Pakdemirli açıkladı: Gıda arzında sorun yok

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli gıda arzına ilişkin, "Son 3 yıldaki projelerimiz sayesinde gıda arzıyla ilgili bir sorun yaşamadık" dedi.

Bakan Pakdemirli açıkladı: Gıda arzında sorun yok
gıda,

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ‘Sürdürülebilir Gıda Sistemlerine Doğru Türkiye'nin Ulusal Yol Haritası Lansmanı’na katıldı.

Zirve kapsamında, Türkiye’nin de dahil olduğu BM'ye üye 150 ülke, gıda sistemlerini dönüştürmek ve Birleşmiş Milletler 2030 Gündemi ve 2030 yılına kadar Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarının başarılmasına katkı sağlamak üzere ulusal yol haritaları hazırlanıyor.

"GIDA ARZINDA SORUN YOK"

Burada açıklamalarda bulunan Bakan Bekir Pakdemirli Türkiye’nin yol haritasına ilişkin açıklamada bulunarak, “Türkiye’nin yol haritasında öncelikli olarak besin değeri yüksek, yeterli ve güvenilir gıdaya herkesin makul fiyatlarla erişimi var" dedi.

Bakan Pakdemirli gıda arzına ilişkin ise, "Son 3 yıldaki projelerimiz sayesinde gıda arzıyla ilgili bir sorun yaşamadık" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...