Tgrt Haber
05 Ekim 2015 19:27

Başbakan'dan emeklilere müjde

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Samsun'da gerçekleştirilen AK Parti mitinginde emeklilere müjde verdi.

Başbakan'dan emeklilere müjde
başbakan davutoğlu, emekliler, ek artış,

Emeklilerimize yılda 1200 lira daha ek artış sağlayacaklarını ifade eden Başbakan Davutoğlu " Emekliler arasındaki gelir farkları ortadan kalkacak. Biz söz verdik mi afaki sözler vermeyiz, sözün gereğini yaparız. 7 Haziran'dan önce emeklilere verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Allah bereketli eylesin" dedi.

BAĞKUR KESİNTİSİNİ KALDIRDIK

Yüzde 15 destek primini yüzde 10'a indirmiştik. Şimdi Bağkur emeklilerinin maaşından kesinti yapılmayacak, kaldırıyoruz."

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği mitingde konuşma yaptı.

Konuşmasında terör olaylarına değinen Davutoğlu, "Bir kez daha Samsun meydanından, istiklalimizin bu güzel şehrinin bu güzel meydanından söylüyorum. Bu milletin arasında nifak sokmak isteyenler kesinlikle başarılı olamayacaklar. Bu ülkeyi bölmek, parçalara ayırmak isteyenler istiklalimizi yok etmek, istikbalimizi karartmak isteyenlere kesinlikle fırsat verilmeyecek" dedi.

Davutoğlu "Türkiye'nin her santimetrekaresinde kamu düzenini ihdas edecek, milli birliği, kardeşliği de tesis edeceğiz. Türk-Kürt Sunni-Alevi gibi ayrımlara yönelenlere kesinlikle hiç bir şekilde taviz vermeyeceğiz" diye konuştu.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu "Silahlar tamamen terkedilmedikçe, şehirlerimiz bütün illegal çetelerden temizlenmedikçe, ülkenin dört bir yanında vatandaşlarımız huzur ve emniyet içinde hissetmeye başlamadıkça bu operasyonlar durmayacak, kararlılıkla, neticeye ulaşana, bütün silahlar gömülene kadar sürdürülecektir" ifadelerini kullandı.

Her alanda büyük ve gerçek anlamda sessiz devrim gerçekleştirdiklerini söyleyen Davutoğlu, "Şimdi dün açıkladığımız beyanname dolayısıyla bize soruyorlar, 'kaynak nerede' diye. Kaynak millette. Neden biliyor musunuz? Biz 2002'de yüzde 11,5 olan merkez yönetim bütçe açığını 2014'de yüzde 1,3'e gerilettik. Bütçesi açık bir hazine aldık, bütçe açığını en minimum düzeye düşürdük. İnşallah 2017'de de bütçe fazlası vereceğiz. İşte kaynak burada, bereket burada. Azimle çalışanların kaynak derdi olmaz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...