Tgrt Haber

Bir şirket daha halka arz oluyor, işte hisse bedeli

Editör: Sevde Nur Demir / Kaynak: tgrthaber.com
08 Mart 2024 09:29 - Güncelleme : 08 Mart 2024 09:41
Bir şirket daha halka arz oluyor, işte hisse bedeli

Halka arz furyasına bir şirket daha katılıyor. Sermaye Piyasası Kurulu Odine Solutions Teknoloji Ticaret ve Sanayi AŞ halka arzının onaylandığını duyurdu.

Sermaye Piyasası Kurulu, bir şirketin daha halka arzına onay verdi. SPK  2024 yılının 14. Bültenine göre, Odine Solutions Teknoloji Ticaret ve Sanayi AŞ halka arz olacak.

HİSSE FİYATLARI NE KADAR?

Şirketin halka arz tarihleri henüz belli olmazken fiyat aralığının 30,00 TL olacağı öğrenildi. Eşit dağıtım yönteminin kullanılacağı halka arzda pay 44.200,00 lot olacak. Aracı kurum ise Türkiye Sınai Kalkınma Bankası olacak.

SPK haftalık bültenine Odine Solutions Teknoloji Ticaret ve Sanayi AŞ'nin mevcut ortakları Odine International Holding UK LLP’nin sahip olduğu 3.715.871 TL, Hidayet Didem Zapsu BİLYAY’ın sahip olduğu 4.596.031 TL, Deniz Han BİLYAY’ın sahip olduğu 6.894.049 TL ve Doğu Kaan BİLYAY’ın sahip olduğu 6.894.049 TL olmak üzere toplam 22.100.000 TL nominal değerli (B) grubu paylar 30 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak. 

Bir şirket daha halka arz oluyor, işte hisse bedeli - 1. Resim

SPK bülteninde şunlar kaydedildi:

Borçlanma aracı ihraç başvurusuna izin verilen şirketler arasında 700 milyon lirayla Değer Varlık Kiralama AŞ'de yer aldı. 24 Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi AŞ Orkide Gayrimenkul Yatırım Fonu, 24 Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi AŞ Zambak Gayrimenkul Yatırım Fonu, Atlas Portföy Yönetimi AŞ Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu, Azimut Portföy Yönetimi AŞ Tatil Sepeti 2 Girişim Sermayesi Yatırım Fonu, Inveo Portföy Yönetimi AŞ Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu ve İstanbul Portföy Yönetimi AŞ XCapital Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'na faaliyet izni verildi.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...