Tgrt Haber

Kripto piyasasında fitil ateşlendi: "Bitcoin, altınla beraber küllerinden doğacak"

Editör: Hasan Selçuk Turan / Kaynak: TGRT Haber
06 Haziran 2022 08:50 - Güncelleme : 06 Haziran 2022 15:55
Kripto piyasasında fitil ateşlendi: "Bitcoin, altınla beraber küllerinden doğacak"
altın,bitcoin

Bloomberg'in kıdemli analisti Mike McGlone, altının güçlü şekilde yükseleceğini ve Bitcoin'in küllerinden doğacağını söyledi. ABD’li finansçı ABD tahvilleri, emtia piyasası ve riskli varlıklarda “büyük bir geri dönüşe” hazırlandığı söyledi.

ABD’nin ekonomi ve finans kanalı Bloomberg'in kıdemli emtia analisti Mike McGlone, bir röportajda gayrimenkul, hisse senedi piyasaları gibi riskli varlıklarda “büyük bir geri dönüş” ve Bitcoin’de ciddi yükseliş beklediğini açıkladı.

Bitcoin’in 9 hafta süren düşüş trendini ilk kez kırdığı yeni haftada kripto para piyasasında canlanma bekleniyor. Kapanışı 31 bin dolar üzerinde yaparak coinlere olumlu mesaj veren Bitcoin, yatırımcısının dikkatini yeniden çekmeyi başardı.

Temmuz ayının kazançlı geçmesinin umulduğu kripto para ile ilgili Bloomberg analisti McGlone, “Bitcoin'in gezegendeki elde tutulabilecek en iyi varlıklardan biri olarak gerçekleşeceğini düşünüyorum. Bu benim temel bakışım” diye konuştu.

Yatırımcının Mart, Nisan, Mayıs aylarındaki kaybın ardından “geri dönüşü göreceğini söyleyen McGlone, Ethereum’da da benzer bir hareket öngördüğünü kaydetti.

RİSKLİ VARLIKLARI TÜMÜYLE KAPSIYOR

McGlone, yükseliş beklentisi için bir vade vermezken “1929'dan sonraki gibi olabilir, ama 2008'den sonraki gibi veya belki 1987 kazasından sonraki gibi de olacak. Miami ve Toronto'daki apartmanlardan borsaya kadar her yerde vadesi geçmiş ve tüm risk varlıkları yükselişi görecek. Bu daha yeni olmaya başlıyor ve 40 yıldaki ve çoğu insanın hayatındaki en büyük olacak” dedi.

Kıdemli analist, “Bence deflasyona geri dönüyoruz ve deflasyonu sağlamanın en iyi yolu fiyatlarda büyük bir artış sağlamak ve sonra onları temizlemek. Biz de bunu yapıyoruz, ilk günlerindeyiz” ifadelerini kullandı.

CANLI KRİPTO PARA FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...