Tgrt Haber
06 Ocak 2022 11:59

Öğrencilere müjde: Burs ve kredi ödemeleri başladı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, binlerce öğrencinin merakla beklediği burs ve kredilerle ilgili sevindiren gelişmeyi paylaştı. Bakan Kasapoğlu, ocak ayı burs ve kredi ödemelerinin bugün itibarıyla hesaplara yatırılmaya başladığını açıkladı.

Öğrencilere müjde: Burs ve kredi ödemeleri başladı
burs,kredi,ödeme

Üniversite öğrencilerinin merakla beklediği burs ve kredi ödemeleri hesaplara yatırılmaya başlandı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ocak ayı burslarının bugünden itibaren hesaplarda olacağını söyledi.

ÖDEMELER 10 OCAK'A KADAR SÜRECEK

Bakan Kasapoğlu yaptığı açıklamada, ödemelerin bugün başladığını ve 10 Ocak'a kadar TC kimlik numarasının son rakamına göre ödemelerin devam edeceğini belirtti. TC kimlik numarasının sonu "0" olanlar bugün, "2" olanlar yarın, "4" olanlar 8 Ocak, "6" olanlar 9 Ocak, "8" olan öğrenciler ise 10 Ocak’ta burs ve kredi ödemelerini alabilecek.

Öte yandan Kasapoğlu, 2021-2022 eğitim-öğretim döneminde ilk kez kredi ve burs alacak öğrencilerin taahhütname verme süresinin 10 Ocak'a kadar uzatıldığını kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...