Tgrt Haber
13 Ekim 2021 12:46

Cem Yılmaz NFT eserleri kaç paraya satıldı? Cem Yılmaz NFT koleksiyonundan ne kadar kazandı?

Cem Yılmaz'ın satışa sunduğu ilk NFT eserler açık artırma ile sahiplerini bulmaya başladı. NFT koleksiyonunu satın alanlar istedikleri gösteriye 2 kişilik bilet hakkı kazanıyor. Peki Cem Yılmaz ilk 3 NFT eserini ne kadara sattı? Cem Yılmaz NFT’si kaç paraya satıldı? İşte Cem Yılmaz NFT koleksiyonuna ödenen ücretler.

Cem Yılmaz NFT eserleri kaç paraya satıldı? Cem Yılmaz NFT koleksiyonundan ne kadar kazandı?
cem yılmaz,NFT,ethereum

Cem Yılmaz OpenSea platformu üzerinden NFT satışı yaptı. Cem Yılmaz'ın satışa çıkarılan NFT'leri yüksek fiyatlara satılarak yeni sahiplerini buldu. Cem Yılmaz kendi avatarı ve kadın çizimlerinin olduğu NFT’leri satışa çıkardı. Ethereum (ETH) üzerinden satış yapan Cem Yılmaz 3 koleksiyonunu sattı. NFT eserlerini alanlara gösterilerde çift kişilik bilet hakkı tanıyan Cem Yılmaz dün gece bir NFT satışı daha duyurdu. İşte Cem Yılmaz NFT fiyatları.  

CEM YILMAZ NFT  KAÇ PARAYA SATILDI?  

Cem Yılmaz CEMYILMAZMCMLXXIII isimli NFT koleksiyonu çıkardı. Şimdiye kadar 3 NFT eserini satan Cem Yılmaz Siyah Beyaz olan ikon sahibi ise ömür boyu her yerde 2 kişilik kombine bilet hediye etti. Cem Yılmaz arka arkada NFT satışlarını yaparken gözler ''Cem Yılmaz NFT’si ne kadara satıldı?'' sorusuna çevrildi. OpenSea platformu üzerinden NFT satışı yapan Cem Yılmaz ETH şeklinde ödeme kabul ediyor.  

Cem Yılmaz NFT eserleri kaç paraya satıldı? Cem Yılmaz NFT koleksiyonundan ne kadar kazandı?

Cem Yılmaz ilk NFT Okan Uckun tarafından satın alındı. Okan Uckun 0,5 Ethereum vererek Cem Yılmaz "CYHEAD000005 NAVY" isimli avatar eserine 15.900 TL ödemiş oldu. Cem Yılmaz'ın avatarının kırmızı arka plana sahip "CYHEAD000001 RED" isimli versiyonu ise Rıza Selçuk Saydam tarafından 0,53 Ethereum'a satın alındı. Bu da 16.500 TL’ye denk geliyor. Cem Yılmaz NFT koleksiyonun en değerli parçası "000001KIZ" isimli NFT ise 5 Ethereum’a yani 157 bin TL’ye satıldı. Eseri satın alan Whisky Bath isimli kullanıcı ömür boyu 2 kişilik gösteri bileti sahibi oldu.  

CEM YILMAZ NFT KOLEKSİYONU İÇİN TIKLAYIN!

Cem Yılmaz'ın NFT ''000004KIZ'' için 6.66 Ethereum yani yaklaşık 212.000 TL teklif edildiği iddia ediliyor. Cem Yılmaz ilk 3 NFT eserini ne kadara sattı? Cem Yılmaz NFT’si kaç paraya satıldı? Cem Yılmaz NFT koleksiyonundan ne kadar kazandı? sorularını cevapladık. Siz de Cem Yılmaz NFT eserleri ve fiyatları hakkıdna görüşlerinizi yorumlara yazabilirisiniz. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...