Tgrt Haber
19 Şubat 2015 09:39

Kötü haber, zamlar yolda

Yoğun kar yağışı üreticiyi de vurdu. Afyon, Bilecik, Kocaeli başta olmak üzere Anadolu'dan İstanbul Hal'ine meyve sebze taşıyan 210 tır yollarda kaldı.

Kötü haber, zamlar yolda
zam, meyve sebze, meyve sebze artış,

Yoğun kar yağışı, buzlanma ve yolda kalan araçlar nedeniyle 210 TIR'ın İstanbul'a giriş yapamadığını anlatan Tüm Bostan Sebze Meyve Komisyoncu ve Tüccarlar Federasyonu (TÜMESKOM) Başkanı Burhan Er, "Özellikle sebze ve yeşillikte sorun yaşanıyor. Buna rağmen hal fiyatlarında ciddi bir yükseliş yok. Ama bu gidişle yarın öbür gün olabilir. Bu işin cefasını çeken hal esnafı, nakliyeci, üreticiler olumsuz hava koşulları nedeniyle sorun yaşıyor. Sabahın 4'ünden bu yana telefonum hiç susmadı. Mağdur olan herkes arıyor" dedi. Er, zamların önüne geçmek için ekmekteki gibi sebze meyve fiyatlarının da belediyeler tarafından belirlenmesini önerdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...