Tgrt Haber

Mert Başaran'dan altın yatırımcılarına kritik uyarı!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com.tr
28 Nisan 2024 22:25 - Güncelleme : 29 Nisan 2024 08:28

TGRT Haber’de yayımlanan Para Konuşalım programında altınla ilgili kritik bir uyarı yapan Yatırım ve Tasarruf Uzmanı Mert Başaran, fon alımının daha çok kazandırdığına vurgu yaptı.

Yatırım ve Tasarruf Uzmanı Mert Başaran TGRT Haber’de Para Konuşalım programında altın, dolar ve borsa üzerine değerlendirmelerde bulundu. Başaran, ayrıca kripto parayla ilgili de görüşlerini paylaştı.

Genel olarak piyasayı değerlendirerek başlayan Başaran, “Gram altın, Dolar, Euro, Gümüş ve Bitcoin’de düşüş oldu. Bu haftanın tek kazandıranı Borsa oldu” diye konuştu.

Mert Başaran'dan altın yatırımcılarına kritik uyarı! - 1. Resim

“ŞEMSİYE FONU 2,6 KAZANDIRDI”

Fonun borsadan daha çok kazandırdığını söyleyen Başaran, “Benim hep fon alın deme nedenim şu, bu hafta borsa yüzde 2,2 kazandırırken hisse senedi şemsiye fonu yüzde 2,6 kazandırmış” şeklinde konuştu.

“BİTCOİN’İN YÜKSELME İHTİMALİ YÜKSEK”

Bitcoin’le ilgili de yorumlarını paylaşan ünlü isim, “Yükselme ihtimali daha yüksek normal şartlarda, şu an almak mantıklı olabilir” dedi.

Mert Başaran'dan altın yatırımcılarına kritik uyarı! - 2. Resim

“KISA VADELİ DEĞİL”

Altının yatay bir trende girdiğini ifade eden Başaran şöyle konuştu:

“Küçük paralarla yatırım yapıp talihinizde iyi giderse inanılmaz kazançlar elde edebilirsiniz. Altın yatay trende girdi, daha sakin daha temkinli dikkat etmemiz lazım. Altın çok hızlı koştu 1 yılda yapmasını beklediğimizi 2 ayda yaptı. Birazda altın dinlensin. Kısa vadeli düşünüyorsanız değil ama orta ve uzun vadeli yatırım için alınabilir.”

 

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...