Tgrt Haber
05 Temmuz 2021 17:16

OGM kura sonuçları: OGM kura sonuçları nasıl öğrenilir?

Orman Genel Müdürlüğü (OGM), bünyesine 2083 işçi alımı yapılacak. OGM işçi alımı başvuru alımları tamamlandı. Söz konusu başvuruların ardından OGM kura çekimi 4 Temmuz’da sona erdi. Peki, OGM kura sonuçları açıklandı mı? OGM 2021 kura sonuçları nereden bakılır?

OGM kura sonuçları: OGM kura sonuçları nasıl öğrenilir?
Orman Genel Müdürlüğü,,OGM kura sonuçları,

Orman Genel Müdürlüğü’ne 2083 daimi ve mevsimlik işçi alımı gerçekleştirilecek. Söz konusu işçi alımları için başvurular alınmıştı. Başvuru işlemlerinin ardından 2083 daimi ve geçici işçi alımı için kura çekimi 29.06.2021-04.07.2021 tarihleri arasında noter huzurunda yapıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Orman Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2083 daimi ve geçici işçi alımı için kura çekimi 4 Temmuz’da sona erdi. Bu gelişmenin üzerine vatandaşlar, kura sonuç sorgulama ekranını araştırıyor.

OGM KURA SONUÇLARI SORGULAMA

Sözlü ve uygulamalı sınava, iş ilanında belirtilecek kadro sayısının dört katı kadar aday davet edilecek. Bu adaylar noter huzurunda çekilecek kura sonucuna göre belli oldu. OGM’nin resmi sitesi üzerinden yapılan açıklamada, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte belirtilen hususlar çerçevesinde yapılacak olan 2083 adet Belirsiz Süreli (Daimi) ve Geçici İşçi alımı 26/05/2021 tarihli ve 31492 sayılı Resmi Gazete' de yayımlanmış olup 14-18/06/2021 tarihleri arasında da Türkiye İş Kurumu aracılığıyla ilgili pozisyonlara başvuruların alınmakta olduğu belirtildi.

OGM kura sonuçları: OGM kura sonuçları nasıl öğrenilir?

Açıklamanın devamında, alınan başvurular neticesinde Türkiye İş Kurumu tarafından başvurusu kabul edilen adayların tüm listesi ilgili Bölge Müdürlüğünün internet sitesinden ilan edileceği ifade edildi. Söz konusu açıklamada, bundan sonra alım süreci ile ilgili tüm bilgilendirme ve ilanlar aşağıda linkleri yer alan Bölge Müdürlükleri internet sitesinden takip edilecek olup adayların adreslerine yazılı tebligatla herhangi bir bildirimde bulunulmayacağı belirtildi.

OGM kura sonuçları ilgili Bölge Müdürlükleri için BURAYA tıklayın.

OGM İŞÇİ ALIMI NASIL YAPILACAK?

Sözlü ve uygulamalı sınava, iş ilanında belirtilecek kadro sayısının 4 katı kadar aday davet edilecek. Adaylar, noter huzurunda çekilecek kura sonucuna göre belli olacak. Kura yeri ve tarihi ilanda ve ilgili Orman Bölge Müdürlüğü internet sitesinden açıklanacak. İşe alım süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler, adaylardan istenilecek evrak ile sözlü ve uygulamalı sınavın yeri ve tarihi bölge müdürlüklerinin internet sitesi üzerinden duyurulacak.

OGM kura sonuçları: OGM kura sonuçları nasıl öğrenilir?GEÇİCİ İŞÇİLERİN ÇALIŞMA SÜRESİ KAÇ?

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamasında, 5620 sayılı Kanun kapsamında Kurumda görevli geçici işçilerin 4 ay daha ilave süre uzatımı da yine Hazine ve Maliye Bakanlığınca onaylanmış olduğunu ve işçilerin 9 ay 29 gün çalışacaklarını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...