Tgrt Haber
23 Eylül 2023 12:18 - Güncelleme : 23 Eylül 2023 12:20

Pivot Door Bodrum'da yer alan Velux Yalıkavak projesinin tercihi oldu

Pivot Door, Bodrum'un gözde tatil bölgesi Yalıkavak'ta yer alan prestijli projelerden biri olan "Velux Yalıkavak" projesinin kapı üretimi için tercih edilen marka olarak dikkat çekiyor.

Pivot Door Bodrum'da yer alan Velux Yalıkavak projesinin tercihi oldu
pivot door

Türkiye'nin köklü kapı üreticisi olan Pivot Door, inovatif tasarım anlayışı ve üstün kaliteye verdiği önemle biliniyor. Velux Yalıkavak projesinin etkileyici villalarının kapılarının da Pivot Door imzası taşıması, projeye ayrı bir değer katıyor.

Pivot Door Dış Ticaret Müdürü Murat Bakkal, projede yer almaktan büyük bir gurur duyduklarını ifade ederken sorumluluklarına da değindi. Bakkal, "Velux Yalıkavak gibi özel bir projede kapı üretmek, büyük bir sorumluluktur. Biz Pivot Door olarak modern tasarım anlayışımız ve işlevselliği bir araya getiren kapılar üretiyoruz. Velux Yalıkavak'ın zarif ve çağdaş çizgisine uyum sağlayan kapılarımız, projenin önemli bir parçasını oluşturuyor. Bu projede yer alarak, bu muhteşem villalara katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz." şeklinde konuşmaktadır.

Pivot Door Bodrum'da yer alan Velux Yalıkavak projesinin tercihi oldu

Pivot Door'un kapıları, geleneksel kapı tasarımlarından sıyrılarak modern ve dayanıklı bir yapı sunmaktadır. Bu kapılar, Velux Yalıkavak'ın estetik ve zarif atmosferiyle mükemmel bir uyum sağlamaktadır. Ayrıca Pivot Door, sunduğu geniş renk ve malzeme seçenekleri ile her zevke hitap eden özelleştirilebilir kapılar sunmaktadır.

Velux Yalıkavak, Bodrum'un eşsiz doğal güzellikleriyle çevrili lüks villalarıyla bilinirken, Pivot Door'un üstün kaliteli kapıları da projeye değer katmaya devam etmektedir. Şık tasarımı ve modern mimarisiyle Velux Yalıkavak, konuklarına unutulmaz bir tatil deneyimi sunmaya devam edecektir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...