Tgrt Haber
03 Şubat 2017 10:33

Serbest elektrik tüketicisine promosyon yağıyor

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nca serbest elektrik tüketicisi olma sınırının 82 TL olarak belirlenmesiyle elektrik dağıtım şirketleri 8.4 milyon tüketici için promosyon yarışına girdi. Verilenler arasında uçuş mili, akaryakıt, sağlık sigortası, market çeki, telefon ve klima da var.

Serbest elektrik tüketicisine promosyon yağıyor
elektrik, fatura

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından daha önce 120 TL olan serbest elektrik faturası limitinin 2016 sonunda 82 TL’ye çekilmesinin ardından dağıtım şirketleri arasında tüketici kapma yarışı başladı. 8.4 milyon abonenin kendi elekrik dağıtım şirketini seçme hakkıyla birlikte elektrik dağıtım şirketleri sözleşmeler için çeşitli promosyonlar veriyor. Dağıtım şirketlerinin hepsi ilk ay elektrik faturası ödenmeyen kampanya düzenliyor. Firmalar müşterilerin bulunduğu bölgeye ve tüketimlerine göre yüzde 5 ile 15 arasında indirim de sağlıyor. İndirimin yanı sıra elektrik dağıtım şirketleri 8.4 milyon abonelik pastadan daha çok pay alabilmek için çeşitli fatura oranına göre promosyon çalışmaları yapıyor. CLK Boğaziçi Elektrik iki ayrı kampanya düzenliyor. Tüketicilere 24 aylık sözleşme yapma karşılığında Petrol Ofisi Positive Card ile 150 TL’den 900 TL’ye kadar akaryakıt vereceğini ilan eden CLK Boğaziçi Elektrik bu promosyonu tüketicilerin fatura miktarına göre belirleyecek. Yine CLK Boğaziçi Elektrik ile 24 aylık sözleşme imzalayan aboneler isterlerse Acıbadem Mobil sağlık Sigortası’ndan 4 kişiye kadar sağlık sigortası hizmetinden yararlanabilecekler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...