Tgrt Haber
18 Eylül 2021 16:09

Shiba Inu durdurulamıyor: Değeri yılbaşından beri tam yüzde 8,6 milyon arttı

Dogecoin (DOGE) benzeri kripto varlık olan Shiba Inu’yu (SHIB) listesine ekleyen ünlü kripto para borsası Coinbase haberleri sonrası yükselişe geçti. Kripto varlık bu yıl içinde değerini tam olarak yüzde 8,6 milyon artırdı.

Shiba Inu durdurulamıyor: Değeri yılbaşından beri tam yüzde 8,6 milyon arttı
Shiba Inu,dogecoin,elon musk,coinbase

Ünlü kriptopara borsası Coinbase, kripto varlık Shiba Inu’yu (SHIB) listesine ekledi. Borsanın bu hamlesi ile Dogecoin (DOGE) benzeri kripto varlık yükselişe geçti.

Geçtiğimiz mayıs ayında Shiba Inu cinsi bir köpek sahipleneceğini duyuran Musk, köpeğine kavuştuğunu takipçileri ile paylaşmış ve SHIB, 10 Mayıs’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,00003791 dolara yükselmişti.

Son dönemlerde özellikle belli seviyeler arasında gidip gelen grafikler nihayet bir üst seviyeye geçti. 24 saatte uçuşa geçen SHIBA Token yüzde 35 civarında bir yükselişle yatırımcısını sevindirdi. Bugün 0,00000796 dolara yükselen token, yılbaşından bu yana yüzde 8,6 milyonluk büyük bir artış yaşadı.

Piyasa değerine göre 50’nci sırada yer alan kripto varlık 1 Ocak’ta 0,00000000008 dolardan işlem görüyordu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...