Tgrt Haber

Sigara zammı sosyal medyayı salladı! Özgür Aybaş'tan ilk açıklama: Kanıksamayalım

26 Temmuz 2022 16:55 - Güncelleme : 26 Temmuz 2022 17:07
Sigara zammı sosyal medyayı salladı! Özgür Aybaş'tan ilk açıklama: Kanıksamayalım
sigara,zam

Son dakika haberi: Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından sigara grubuna yeni zam iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

2022 yılında hızla yükselen sigara fiyatlarına Ocak, Mart, Mayıs, Temmuz aylarında gelen art arda  zamların ardından bir sigara grubunun ürünlerine yeni bir zam daha yapıldığı iddia edildi.

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medyada sigaraya yeni zam geldi yönündeki iddialara açıklık getirdi.

SİGARA ZAMMINA YALANLAMA

Bir sigara grubuna 3 lira zam yapıldığı yönündeki iddialara ilişkin sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklama yapan Aybaş, "Böyle bir zam yoktur şimdilik bilginiz olsun” diyerek sigaraya zam iddialarını yalanladı.

https://twitter.com/AybasOzgur/status/1551858391022198784

Zam söylentisinin sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdiğini belirten Aybaş, açıklamasının devamında ise dikkat çeken ifadeler kullandı.

Sosyal medyadaki söylentilerin gerçek olmadığını belirttikten sonra Aybaş, “Tabi bu gelmeyeceği anlamına da gelmez saçma sapan bir süreç yaşıyoruz” diyerek ilerleyen süreçlerde zam olabileceği sinyalini de vererek “Zamları kanıksamayalım lütfen" dedi.

Sigara fiyatlarına 2022 yılında 4 kez zam gelmişti. En son Temmuz ayının ilk haftasında sigaraya 2 lira zam yapılmıştı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...