Tgrt Haber

THY'nin Hong Kong uçuşlarına yasak

31 Ağustos 2021 17:11
THY'nin Hong Kong uçuşlarına yasak
THY,,Çin,,Hong Kong,

Türk Hava Yolları ve Filipin Hava Yolları’nın İstanbul ve Manila’dan Hong Kong’a yapacağı uçuşlar 2 hafta süre ile geçici olarak yasaklandı.

Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul’dan, Filipin Hava Yolları’nın Manila’dan Hong Kong’a uçması geçici olarak yasaklandı. 

Yasaklar, 27 Ağustos’ta Hong Kong’a her birinin üç koronavirüs pozitif yolcuyla aynı gün gelen iki uçuş nedeniyle alındığı belirtiliyor. Hong Konglu yetkililer bu gelişmenin üzerine, 29 Ağustos ile 11 Eylül tarihleri ​​arasında iki havayolunun ülkeye yolcu uçurmasını yasakladı.

BİLET ÜCRETLERİ İADE EDİLECEK

THY konuya ilişkin açıklamada bulunmazken, Filipin Hava Yolları yasaklardan etkilenen yolcuların biletlerinde ücretsiz iade ve değişim hakkı tanıdı.

Hong Kong, küresel sağlık krizinin yükselişinin ardından kapanma uygulayan ilk bölgelerden biriydi.  Bu ay, yaklaşık bir buçuk yıl sonra girişlerin belirli bazı gerekliliklerini kolaylaştırdığını paylaşmıştı. Ancak yetkililer, bir sonraki adımda seyahat sınırlandırılması konusunda ısrar ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...