Tgrt Haber
28 Haziran 2021 09:54

TMSF Sürat Kargo’yu satışa çıkardı

TMSF, Sürat Kargo ve Sürat Lojistik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkardı. 28 Temmuz'da gerçekleştirilecek ihalede şirketin muhammen bedelinin 325 milyon lira olduğu belirlendi.

TMSF Sürat Kargo’yu satışa çıkardı
sürat kargo,TMSF,kargo,ihale

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Sürat Kargo Lojistik ve Dağıtım Hizmetleri AŞ ile Sürat Lojistik Hizmetleri AŞ'nin mal, hak ve varlıkları ile sözleşmelerini satışa çıkardı. Muhammen bedeli 325 milyon lira olarak belirlenen Sürat Kargo ve Sürat Lojistik'in mal, hak ve varlıkları ile sözleşmelerine yönelik ihale 28 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI

Resmi Gazete’de yayımlanan TMSF ilanına göre, Fon'un, kayyum olarak atandığı Sürat Kargo Lojistik ve Dağıtım Hizmetleri AŞ ile Sürat Lojistik Hizmetleri AŞ'nin varlıklarının, ticari ve iktisadi bütünlük kapsamında satışına karar verildi. Söz konusu bütünlüğün kapsamı Sürat Kargo Lojistik ve Dağıtım Hizmetleri AŞ ile Sürat Lojistik Hizmetleri AŞ'nin mal, hak ve varlıklar ile sözleşmelerinden oluşuyor.

İhale 28 Temmuz 2021'de saat 14.30'da TMSF'nin Esentepe'deki binasında gerçekleştirilecek.

Şirket FETÖ bağlantıları nedeniyle Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kayyum atanan şirketlerin tamamı TMSF'ye devredilmişti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...