Tgrt Haber
21 May 2014 20:55

TOBB heyetinden Anıtkabir'e ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 70. Mali Genel Kurulu nedeniyle TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun başkanlığındaki heyet, Anıtkabir'i ziyaret etti.

TOBB heyetinden Anıtkabir'e ziyaret
türkiye odalar ve borsalar birliği, mali genel kurulu, rıfat hisarcıklıoğlu, İş Dünyası haberleri, İş Dünyası,

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet, Aslanlı Yol'dan yürüyerek Anıtkabir'e geldi. Atatürk'ün mozolesine çelenk koyan Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet, saygı duruşunun ardından Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. TOBB 70. Genel Kurul Başkanı Erdal Bahçıvan tarafından okunan özel defter de şu ifadelere yer verildi:
"İş dünyamızın çatı kuruluşu TOBB'nin yöneticileri ve delegeleri olarak, 70'inci genel kurulumuz öncesinde huzurundayız. Büyük fedakarlıkla kurulan bu vatan, bize en büyük emanetinizdir. Türk İş Dünyası olarak görevimiz, bıraktığınız bu emanete ve aziz şehitlerimizin hatırasına sahip çıkarak, çok çalışmak ve medeniyet yarışında en yüksek medeniyete ulaşmaktır. Çizdiğiniz yolu, gösterdiğiniz hedefleri asla unutmayacağız. Bu yıl huzurunuza buruk duygularla geldik. Geçtiğimiz günlerde Soma'da çok acı bir olay yaşadık ve milletçe yüreğimiz yandı. Dileğimiz dualarımız, ölen şehit kardeşlerimiz ve geride bıraktıkları sevdikleri için birleşti."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...