Tgrt Haber

Vakıfbank EFT sorunu mu var? Vakıfbank müşteri hizmetleri!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
15 Kasım 2022 14:01 - Güncelleme : 15 Kasım 2022 14:54
Vakıfbank EFT sorunu mu var? Vakıfbank müşteri hizmetleri!
vakıfbank,eft

Vakıfbank aracılığıyla EFT yapmak isteyen vatandaşlar yaşanan yavaşlığın ve erişim sorununun sistemsel bir hata veya yoğunluk nedeniyle olabileceği üzerinde duruyor. Vakıfbank polislik promosyon almak için bekleyen vatandaşlar Vakıfbank EFT de sorun olup olmadığı araştırılıyor. Vakıfbank EFT gelmedi! Vakıfbank EFT ne zaman hesaba geçer? Vakıfbank EFT saatleri! Vakıfbank polislik promosyonu ne zaman yatacak?

Vakıfbank EFT sorunununyaşanması sonrası vatandaşlar işlemlerinde aksama yaşıdığını sosyal medya hesabında paylaştı. Peki, Vakıfbank EFT sorunu var mı? Vakıfbank sorunu nedir, ne zaman düzelir? 

VAKIFBANK EFT SORUNU MU VAR?

Vakıfbank aracılığı ile EFT yapmak isteyen vatandaşlar problem yaşadığını sosyal medyadan duyurdu. Vakıfbank konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmazken, yaşanan problemin yoğunluktan kaynaklandığını düşünülüyor. Polis promosyon ödemeleri için gözler EGM'ye çevrilmişken gelecek son dakika açıklamasına çevrildi.Gelişmeler için haberimizi takip edebilirsiniz. 

VAKIFBANK POLİS PROMOSYONU NE ZAMAN YATACAK?

EGM ve Vakıfbank arasında 5 yıllık maaş promosyonu protokoli imzalandı. Bugün Vakıfbank polislik promosyonlarının da yatırılması öngörülüyordu. Vakıfbank polislik promosyonunun henüz yatırılmaması sebebiyle Vakıfbank işlemlerinde yaşanan sorun sosyal medyada geniş yer buldu. 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...