Tgrt Haber
06 Nisan 2015 20:34

Yiğit Bulut ABD'li işadamlarıyla buluşacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomiden Başdanışmanı Yiğit Bulut, bugün Washington'da Amerikan Ticaret Odası üyeleriyle yemekte bir araya geliyor.

Yiğit Bulut ABD'li işadamlarıyla buluşacak
yiğit bulut,

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın ekonomiden sorumlu Başdanışmanı Yiğit Bulut, bugün Washington'da Amerikan Ticaret Odası üyeleriyle bir öğlen yemeğinde bir araya geliyor. Bulut'un basına kapalı iş yemeğinde Amerikalı işadamlarıyla Türkiye ve Amerika arasındaki ticari ilişkileri ele alması bekleniyor.

İŞ KONSEYİ DUYURDU

Amerikan Ticaret Odası tarafından Türkiye ve Amerika arasındaki ticaretin artırılması için kurulan ABD-Türkiye İş Konseyi'nin üyelere gönderdiği e-postayla duyurusu yapılan toplantı için herhangi bir başlık belirlenmedi. Sadece isteyenlerin Başdanışman Bulut ile bir yuvarlak masa toplantısına katılabilecekleri belirtildi. Ticaret Odası sözcülüğü de toplantı özel olduğundan herhangi bir açıklama yapmadı.

Bulut'un Amerikan Ticaret Odası'ndaki toplantısının aslında 12 Mart 2015'te gerçekleşmesi planlanmıştı. Ancak Türkye'de doların yükselmesi ile oluşan olumsuz hava sonrası Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile merkez bankası Başkanı Erdem Başçı'nın 11 Mart'ta Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Erdoğan'a verdikleri brifinge katılması gerektiğinden toplantı ertelenmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...