Tgrt Haber
19 Nisan 2024 13:59 - Güncelleme : 19 Nisan 2024 13:59

Yunanistan'a giden Türk turistler Miçotakis'i karşılarında buldu

Ayvalık üzerinden Yunanistan'ın Midilli Adası'na kapıda vize uygulaması kolaylığıyla geçen Türk turistler karşılarında Yunanistan Başbakan'ı Miçotakis'i bulunca şaşırdı.

Editör: Banu İriç / Kaynak: Sözcü
Yunanistan'a giden Türk turistler Miçotakis'i karşılarında buldu

Türkiye ile Yunanistan adaları arasında kapıda vize uygulamasının başlamasıyla Türk turistlerin Yunanistan ziyaretleri yoğunlaştı. Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, 92 Türk turisti karşıladı.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi üzerinden feribotla Midilli Adası'na geçen turistler Miçotakis ile fotoğraf çektirerek sohbet etti. 

Miçotakis getirilen vize kolaylığı ile iki ülke vatandaşlarının birbirlerine daha da yakınlaştığını söyleyerek memnuniyetini dile getirdi.

Yunanistan'a giden Türk turistler Miçotakis'i karşılarında buldu - 1. Resim

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için nisan ayı itibarıyla Yunan adalarında kapıda vize dönemi başladı. Türk turistler, 10 Yunan adası limanlarında yaklaşık 60 euro ödeyerek aldığı vizeyle bir haftaya kadar tatil yapabiliyor.

 

Kaynak: Sözcü
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...