Tgrt Haber
21 Haziran 2023 11:37 - Güncelleme : 21 Haziran 2023 11:56

Asgari ücretin yarı fiyatına ömür boyu tatil! Son gün 10 Temmuz

Doğal güzellikleri, kumsalları ve kültürel varlıkları ile Akdeniz’in incisi Antalya’da ailece unutulmaz anlar yaşayacağınız yatırım fırsatı. Sur Yapı asgari ücretin yarısına 5 yıldızlı otel konforunda tatil avantajı sunuyor. Tapusu size ait devre mülkler satışa çıktı. Aylık 4 bin 500 TL’ye full eşyalı devre mülkler için son gün 10 Temmuz.

Asgari ücretin yarı fiyatına ömür boyu tatil! Son gün 10 Temmuz
devre mülk,tatil fırsatı,sur yapı,tatil

Türkiye’nin gözde turizm şehirlerinden Antalya’da devre mülk sahibi olmak isteyenlere yatırım fırsatı. Sur Yapı’dan asgari ücretin yarısına ömür boyu tatil yapabileceğiniz devre mülkler satışa sunuldu. Şirket, kamu çalışanlarına özel indirim fırsatı ve avantajlı fiyatlarıyla tapulu devre mülkleriyle yatırımcının karşısına çıkıyor.

YATIRIM DEĞERİ KATLANARAK ARTIYOR

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da ömür boyu kullanabileceğiniz Devre Mülkünüzün tapusu, hisseniz oranında ve satın alırken belirlediğiniz tarih aralığında kullanım haklarıyla tümüyle size ait olacak. Ayrıca, satın alma aşamasında belirlediğiniz dönemde tapusu ve tüm kullanım hakları size ait olan devre mülkünüzün yatırım değeri katlanarak artıyor.

Asgari ücretin yarı fiyatına ömür boyu tatil! Son gün 10 Temmuz

KISA SÜREDE AMORTİ ETME VE KARA GEÇME ŞANSI

Değişen günümüz koşullarında, insanlar “güvenli tatil” konseptine yöneliyor. Otele ya da tatil köyüne gitmektense “tatil evi” kiralamayı tercih ediyor. Sur Yapı Tatil Evleri Antalya, bu yükselen trendde size yatırımınızı çok kısa sürede amorti etme ve kâra geçme şansı sağlıyor.

Gün geçtikçe değer kazanan ve prim yapan, turizmin dünyadaki sayılı destinasyonlarından biri olan Antalya’da Devre Mülkünüzü ister kullanın, ister kiralayın, ister satın.  Her şekilde kârlı çıkan siz olun!

ANTALYA’YI DÖRT MEVSİM YAŞAYIN

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya, tatil alışkanlıklarınızı değiştirecek, Torosların eteğindeki bol oksijenli Orman havası, Spa & Wellness'ı, Aquaparkları, Kumsallı Yüzme Havuzu, Kadınlara Özel Yüzme Havuzları, Tematik Yüzme Havuzları, Özel Plajı ve restoranlarıyla 5 yıldızlı otel konforunda ömür boyu sahip olacağınız Devre Mülkünüzde dört mevsim tatil fırsatı sunuyor. Akdeniz’in incisi Antalya'nın 7/24 yaşayan şehir hayatında dünyaca ünlü tarihi ve turistik yerlerini gezme fırsatı da yakalayacaksınız.

Asgari ücretin yarı fiyatına ömür boyu tatil! Son gün 10 Temmuz

HAYATINIZA YATIRIM YAPIN

İster ailece unutulmaz anlar yaşayacağınız Aquaparkların, Kumsallı Yüzme Havuzunun ve Özel Plajın tadını çıkarabilir, isterseniz de Devre Mülkünüzü yatırım amaçlı kullanıp kiralayarak kendinize yeni fırsatlar yaratabilirsiniz. Sur Yapı Tatil Evleri Antalya ile 5 yıldızlı otel konforunda tatil yaparak mutluluğunuza, Devre Mülk avantajının vermiş olduğu esneklikle de geleceğinize yatırım yapın.

5 YILDIZLI OTEL KONFORU

Spa & Wellness’ı, Sıcak Su Havuzları, Kumsallı Yüzme Havuzu, Tematik Yüzme Havuzları, Kadınlara Özel Yüzme Havuzları, Özel Plajı, Ormanı, Aquaparkları, çocuklarınızın keyifle vakit geçirebileceği Çocuk Kulübü ve Macera Parkuruyla dört dörtlük bir tatil Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da!

Asgari ücretin yarı fiyatına ömür boyu tatil! Son gün 10 Temmuz

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA’DA SİZİ NELER BEKLİYOR?

Devre Mülk

Spa & Wellness

Sıcak Su Havuzları

Kumsallı Yüzme Havuzu

Tematik Yüzme Havuzları

Kadınlara Özel Yüzme Havuzları

Özel Plaj

Orman

Aquaparklar

Çocuk Kulübü

Macera Parkuru

Asgari ücretin yarı fiyatına ömür boyu tatil! Son gün 10 Temmuz

ŞEHİR MERKEZİNE RAHAT ULAŞIM İMKANI

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya, Toroslar’ın yeşiliyle Akdeniz’in en güzel mavisinin birleştiği noktada, kolay ulaşım imkânı sunuyor. Antalya Bulvarı üzerinden şehrin istediğiniz noktasına aracınızla rahat bir şekilde gidebileceğiniz gibi, şehrin toplu ulaşım hattı Antray’ın evinize komşu istasyonuyla otobüs terminaline, Kaleiçi’ne ve Antalya Havalimanı’na da tek vasıtayla rahat bir ulaşım sağlamanız için gereken her şey yakınında bulunuyor.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Elif21 Haziran 2023 14:29

Toplam fiyat nedir

Sonraki Haber Yükleniyor...