Tgrt Haber

Ankara'da akıllara durgunluk veren olay: Komşusunu balkondan aşağı attı

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Eylül 2022 11:30 - Güncelleme : 06 Eylül 2022 11:44
Ankara'da akıllara durgunluk veren olay: Komşusunu balkondan aşağı attı
ankara

Ankara'da iki komşu arasında çıkan tartışma sonucunda akıl almaz bir olay yaşandı. Komşulardan biri diğerini üçüncü kattaki balkondan aşağı attı.

Ankara’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir kişi, tartıştığı komşusunu 3'üncü kattaki balkondan aşağıya attı. Yaralı şahıs, hastaneye kaldırıldı.

Akıl almaz olay, Ankara'nın Sincan ilçesinde yaşandı. Tandoğan Mahallesinde bulunan binada yaşayan iki komşu bir araya geldi. Fakat ikili arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışma kısa sırada büyüdü, balkona taşındı. Bu sırada komşulardan biri, diğerini 3'üncü kattaki evin balkonundan aşağı attı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı vatandaşa ilk müdahale düştüğü yerde yapıldı. Ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yaşanan olayın ardından mahalle sakinleri, komşusunu aşağı atan kişiye tepki gösterdi. Gözaltına alınan şahıs, polis merkezine götürüldü. Linç etmek istedi fakat polis ekipleri araya girdi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...