Tgrt Haber

3 ülkenin dev takımı Beşiktaş’ta Semih Kılıçsoy’un peşinde

Editör: Murat Makas / Kaynak: Fanatik
30 Ocak 2024 09:39 - Güncelleme : 30 Ocak 2024 09:43
3 ülkenin dev takımı Beşiktaş’ta Semih Kılıçsoy’un peşinde
Beşiktaş,

Beşiktaş'ta son haftalarda ortaya koyduğu performansla dikkat çeken genç futbolcu Semih Kılıçsoy Almanya, İngiltere ve Hollanda gibi ülkelerin radarına girdi.

Süper Lig'de üst üste puan kaybeden Beşiktaş'ta ortaya koyduğu performansla adından söz ettiren genç futbolcu Semih Kılıçsoy dev takımların transfer listesine girdi.

Almanya, İngiltere ve Hollanda gibi ülkelerin dev takımları şimdiden Semih Kılıçsoy için nabız yokluyor.

3 ülkenin dev takımı Beşiktaş’ta Semih Kılıçsoy’un peşinde

''BEKLENTİMİZ YÜKSEK''

Beşiktaş’ta futbolun patronu olan Samet Aybaba, Semih Kılıçsoy’la ilgili olarak şu sözleri kullanmıştı:

“Genç futbolcumuzla sözleşmemizi 2028 yılına kadar uzattık. Onlar bizim bugünümüz, yarınımız ve geleceğimiz. Gençlerimize çok değer veriyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Semih’ten beklentimiz çok yüksek. Örnek bir futbolcu olsun, çok çalışsın ve disiplinli olsun. Beşiktaş’ımıza katkı sağlasın. Altyapıyla ilgili düşüncelerimizin ne kadar haklı olduğunu herkese göstersin.”

3 ülkenin dev takımı Beşiktaş’ta Semih Kılıçsoy’un peşinde

BEŞİKTAŞ PERFORMANSI

Yakın süreçte kontratı uzatılan santrafor oynayan genç futbolcu, bu sezon Siyah-Beyazlı formayla ligde 10 maçta 5 gol ve 1 asistlik performans sergileyerek dikkat çekti.

Semih Kılıçsoy için İngiltere Premier Lig ekipleri Tottenham ve Aston Villa'nın yanı sıra Almanya Bundesliga’dan Dortmund, Hollanda Futbolu’nun marka kulübü Ajax da devreye girdi.

Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...