Tgrt Haber

Galatasaray'a takası gündemdeydi! Abdülkadir'den 'Ömür'lük imza

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Kasım 2022 14:40 - Güncelleme : 17 Kasım 2022 15:14
Galatasaray'a takası gündemdeydi! Abdülkadir'den 'Ömür'lük imza
Abdülkadir Ömür,Trabzonspor,Galatasaray

Sakatlığını atlattıktan sonra eski formuna yaklaşan ve adı Galatasaray ile anılan Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür'ün geleceğiyle ilgili belirsizlik son buldu. Başarılı futbolcu resmen imzayı attı. İşte detaylar...

Trabzonspor'un altyapısından yetişen ve takımın ikinci kaptanlığını üstlenen Abdülkadir Ömür'ün geleceğiyle ilgili belirsizlik sona erdi. Galatasaray'da bir süredir yedek kalan Yunus Akgün ile takası gündeme gelen 23 yaşındaki futbolcu, tercihini yuvada kalmaktan yana yaptı.

Başarılı futbolcu, Trabzonspor ile 5 yıllık yeni sözleşmeye imza attı. Sözleşme haberini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildiren bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Abdülkadir Ömür arasındaki mevcut sözleşmenin mali şartları tadil edilmiş ve sözleşme süresi 31.05.2027 tarihine kadar uzatılmıştır. Buna göre; oyuncuya, 2022-23 sezonunda 20 milyon TL garanti ücret ödenecektir.Sonraki sezonlarda ise oyuncuya; bir önceki sezon ödenecek garanti ücrete, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanacak 12 aylık ortalama enflasyon oranında artış yapılacak olup, her halükarda bu artış oranı yüzde 30'dan fazla olmayacaktır."

HÜSEYİN TÜRKMEN'İN DE SÖZLEŞMESİ UZATILDI

Öte yandan Trabzonspor, takımın stoperlerinden Hüseyin Türkmen'in de sözleşmesini uzattı. KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Trabzonspor ile Hüseyin Türkmen arasındaki mevcut sözleşmenin mali şartları tadil edilmiş ve sözleşme süresi 31.05.2027 tarihine kadar uzatılmıştır. Buna göre; oyuncuya, 2022-23 sezonunda 9 milyon TL garanti ücret ödenecektir. Sonraki sezonlarda ise oyuncuya; bir önceki sezon ödenecek garanti ücrete, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanacak 12 aylık ortalama enflasyon oranında artış yapılacak olup, her halükarda bu artış oranı yüzde 30'dan fazla olmayacaktır."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...