Tgrt Haber
28 Haziran 2022 10:20 - Güncelleme : 28 Haziran 2022 10:34

Ali Koç aradı, servet teklif etti! Abdülkerim bu sözlerle reddetti!

Fenerbahçe’nin istediği ancak Galatasaray’ın aldığı Abdülkerim Bardakcı, transferinin perde arkası ortaya çıktı. Ali Koç’un transfer için devreye girerek ‘Galatasaray ne veriyorsa fazlasını verelim’ teklifini deneyimli stoperin "Ben Galatasaray'da oynamak istiyorum" diyerek reddettiği ortaya çıktı.

Ali Koç aradı, servet teklif etti! Abdülkerim bu sözlerle reddetti!
abdülkerim bardakci,galatasaray,fenerbahçe

Galatasaray, Fenerbahçe’nin de istediği Abdülkerim Bardakcı’yı kadrosuna katarak ezeli rakibine büyük bir transfer çalımı atmış oldu. Fenerbahçe’nin transfer etmek için büyük çaba gösterdiği tecrübeli stoperin adı son ana kadar Kanarya’nın gündemindeydi.

BARDAKÇI ALİ KOÇ’U REDDETTİ

Fanatik’in haberine göre; Sarı-Lacivertlilerin Başkanı Ali Koç da transfer için devreye girdi. 27 yaşındaki futbolcuyu arayan Koç, "Galatasaray sana 17 milyon Lira veriyorsa, biz 21 milyon Lira veriyoruz. Her yıl Galatasaray'dan ne alacaksan, aynı oranda fazlasını biz verelim" dediği, ancak Abdülkerim'in, bu teklifi de geri çevirerek, "Ben Galatasaray'da oynamak istiyorum" cevabını verdiği öğrenildi.

HEDEF MİLLİ TAKIM

Geçtiğimiz sezon çok iyi bir performans gösterdikten sonra Galatasaray’a transfer olan Abdülkerim Bardakcı, transferi gündemde olan Marcao'nun formasını gözüne kestirdi. Abdülkerim’in bir diğer hayali de A Milli Takım forması giymek. Bunun için de geri sayıma geçen deneyimli stoper, Sarı-Kırmızılı takımdaki performansıyla bir büyük seviyeyi daha geride bırakmayı hedefliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...