Tgrt Haber

Aboubakar'ın avans talebinin nedeni ortaya çıktı!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
15 Kasım 2023 12:57 - Güncelleme : 15 Kasım 2023 13:08
Aboubakar'ın avans talebinin nedeni ortaya çıktı!
Beşiktaş,Vincent Aboubakar,avans

Beşiktaş ile yollarını ayıran Burak Yılmaz, Vincent Aboubakar'ın yönetimden avans talep ettiğini ve bu yüzden maçlara çıkmadığını ima etmişti. Beşiktaş yönetimi bu iddiaları yalanlarken Aboubakar'ın da avansı neden istediği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Beşiktaş'taki teknik sorumlu görevinden ayrılan Burak Yılmaz, Vincent Aboubakar'ın 4 ay sonraki alacağını istediğini ve bu yüzden maçlara çıkmadığını ima etmişti. Bu sözlerin ardından Beşiktaş, Aboubakar'a avans verildiğini doğrularken maça çıkmama iddialarını yalanladı.

AVANSI EŞİNE VE OTELİNE GİTTİ

Sabah'ta yer alan habere göre; Vincent Aboubakar, eşine ödeme yapmak için Beşiktaş'tan avans talebinde bulundu. Ayrıca Aboubakar paranın bir kısmıyla da ülkesinde inşa ettirdiği otelin giderini karşıladı.

BURAK YILMAZ NE DEMİŞTİ?

Burak Yılmaz, dün yaptığı açıklamada "Araştırınca öğrendim ki bizim Kamerunlu golcümüz, 4 ay sonraki alacağının ödenmesi için ısrar ediyormuş. Ödeme yapılmayınca ağrılarının da devam ettiğini söylediler. Ama hayır, bilimi araya koyarak dedikodu yapmak istemiyorum. Takdirini Beşiktaşlı yöneticilere bırakıyorum..." diyerek Aboubakar'ın sahaya çıkmama sebebini avans talebinin karşılanmaması olarak gösterdi.

BEŞİKTAŞ'IN CEVABI

Beşiktaş ise Burak Yılmaz'a cevap vererek, Aboubakar'ın avans talebini doğruladı. Fakat bu talebin üzerine Aboubakar'a ödeme yapıldığını duyurdu. Aboubakar'ın oynamama sebebinin maddi konular olmadığı, tek sebebin sakatlık olduğu vurgulandı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...