Tgrt Haber

Adana Demirspor'dan sol beke önemli transfer: Kevin Rodrigues imzaladı

10 Haziran 2022 17:00 - Güncelleme : 10 Haziran 2022 17:06
Adana Demirspor'dan sol beke önemli transfer: Kevin Rodrigues imzaladı
adana demirspor,süper lig,futbol

Akdeniz ekiplerinden Adana Demirspor, aradığı sol beki buldu. Kulüpten yapılan açıklamada, Kevin Rodrigues'in transfer edildiği duyuruldu.

Akdeniz ekiplerinden Adana Demirspor, transfer çalışmalarına hızla devam ediyor. Mavi-lacivertli ekip yeni sezonda iyi bir kadro ile iddiasını sürdürmeyi hedeflerken, bu noktada önemli transferler yapmak için de emin adımla yürüyor. Son olarak Boluspor forması giyen 1998 doğumlu oyuncu Abdurrahim Dursun ile 3 yıllık sözleşme imzalarken, kısa süre önce sol bek için de yeni transferi duyurdu.

Hem kulüp hem de başkan Murat Sancak tarafından yapılan açıklamada, sol bek için Kevin Rodrigues'in transfer edildiği duyuruldu. İspanya Ligi'nde uzun süre top koşturan oyuncu, gelecek sezondan itibaren Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek.

ADANA DEMİRSPOR KEVIN RODRIGUES TRANSFERİNİ NOKTALADI

Gelecek sezon Adana Dermirspor'da mücadele edecek Kevin Rodrigues, sol bekte görev alacak. Daha önce  İspanyol kulübü Real Sociedad, Toulouse, Dijon,  Leganes, Eibar ve Rayo Vallecano formaları giyen futbolcu, yapılan üç yıllık anlaşma ile gelecek sezondan itibaren Mavi-lacivertli ekipte forma giyecek.

https://twitter.com/AdsKulubu/status/1535243597641129984

YUNUS AKGÜN İÇİN ALTERNATİF ARANIYOR

Geçtiğimiz sezon iyi bir performans ortaya koyan Adana Demirspor, ligi ilk on sırada tamamlamayı başardı. Sezona damga vuran isimlerden biri de hiç şüphesiz Yunus Akgün'dü. Galatasaray'dan kiralık olarak gelen oyuncu, Adana ekibine muhtemeşem katkı sağladı. Ancak Akgün, sözleşme gereği Galatasaray'a tekrar geri döndü.

Murat Sancak, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, Yunus Akgün'ün yerini alacak bir transfer için uğraştıklarını vurguladı. Ancak Murat Sancak, sol açıkta görev yapacak futbolcu için henüz hiçbir isim vermedi. 

 

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...