Tgrt Haber
23 Eylül 2022 08:25 - Güncelleme : 23 Eylül 2022 08:34

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Valerien Ismael kararını verdi!

Beşiktaş’ta son dönemde ayrılık dedikoduların arttığı Fransız teknik adam Valerien Ismael ile ilgili Ahmet Nur Çebi son noktayı koydu. Fenerbahçe derbisi öncesi takımın olumsuz etkilenmesi için dedikoduların çıkarıldığını söyleyen Çebi Fransız teknik adama sahip çıktı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Valerien Ismael kararını verdi!
beşiktaş,ahmet nur çebi,

Beşiktaş’ta son günlerde artan dedikodulara Başkan Ahmet Nur Çebi son noktayı koydu. Teknik direktör Valerien Ismael’in son iki haftada aldığı kötü skorlar ve sahaya yaptığı müdahaleler sebebiyle kredisinin tükendiği konuşmalar arttı. Özellikle İstanbulspor maçındaki kötü futbol ve kaybedilen 2 puan üzerine yapılan toplantılar, takımdaki bütün havanın pozitif olmasını sağladı. Başkan Ahmet Nur Çebi önce hoca daha sonra ise futbolcular ile görüşmeler gerçekleştirdi.

DEDİKODULARA SON NOKTAYI KOYDU

Ahmet Nur Çebi hem Valerien Ismael’den hem de futbolculardan aldığı yüksek enerjiden dolayı çok mutlu oldu. Çebi son olarak sportif direktör Ceyhun Kazancı’yla bir görüşme gerçekleştirdi ve çıkan dedikoduları art niyetli bulduğunu ifade etti. Takımın derbi öncesinde moralini bozmak için yapıldığını söyleyen Çebi, “Valerien Ismael’den çok memnunuz ve arkasındayız. Fenerbahçe maçını kaybetse bile yola kendisiyle devam edeceğiz” dediği öğrenildi.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...