Tgrt Haber

Ajax, Altay Bayındır için geliyor!

05 Ekim 2021 18:27
Ajax, Altay Bayındır için geliyor!
Fenerbahçe,Hollanda,A Milli Futbol Takımı,Altay Bayındır,Ajax

Fenerbahçe'de son dakika transfer haberi: Sarı-lacivertlilerin başarılı kalecisi Altay Bayındır'a Hollanda'nın dev kulübü Ajax kanca attı. Hollanda basınında yer alan habere göre; Ajax Futbol Direktörü Marc Overmars, Altay Bayındır ve bir ismi daha transfer listesinde tutuyor.

Fenerbahçe'deki başarılı performansı ile A Milli Futbol Takımı'na kadar yükselen ve Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Altay Bayındır için Hollanda basınından flaş bir iddia gündeme geldi. Hollanda Ligi'nde oynadığı son Utrecht maçından 1-0'lık mağlubiyetle ayrılan Ajax'ta yeni bir kaleci transferi yapılması gerektiğine dair fikir birliğine vardı. Bununla beraber Andre Onana'nın ayrılığı için Inter ile anlaşmaya varan Hollanda temsilcisinin, 25 yaşındaki kaleci yerine 2 ismi listesinde tuttuğu kaydedildi.

YA CILLISEN YA ALTAY

Ajax'ın Futbol Direktörü Marc Overmars'ın, Ocak ayında Altay Bayındır için Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı haberin detaylarında yer alırken, bir diğer kaleci adayının de Jasper Cillessen olduğu ifade edildi. Altay Bayındır, bu sezon toplamda 12 maça çıkarken kalesinde 12 gol gördü ve 4 maçta kalesini gole kapattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...