Tgrt Haber

Al-Musrati'nin kötü performansının sebebi ortaya çıktı!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber | Sabah
06 Mart 2024 09:55 - Güncelleme : 06 Mart 2024 09:56
Al-Musrati'nin kötü performansının sebebi ortaya çıktı!
Beşiktaş, Transfer, Al-Musrati

Beşiktaş'ın devre arasında kulüp tarihinin en yüksek bonservis bedelini ödeyerek transfer ettiği Al-Musrati'nin kötü performansının sebebi ortaya çıktı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın devre arasında Portekiz ekibi Braga'dan 11 milyon Euro'luk bedelle kadrosuna kattığı 27 yaşındaki Libyalı ön libero Al-Musrati, siyah beyazlı kulüp tarihinin en pahalı transferi olmuştu.

PERFORMANSI YETERSİZ KALDI

Beşiktaş'ın devre arası büyük umutlarla kadrosuna kattığı transferlerinden Ernest Muçi derbideki performansıyla sınavı geçerken, Al-Musrati büyük hayal kırıklığına neden oldu.

27 yaşındaki oyuncu Galatasaray ile oynanan derbi karşılaşmada henüz 2. dakikada ters vuruşla topu kendi ağlarına gönderirken düşük temposu, güvensiz hali ve pas hatalarıyla dikkat çekti.

Al-Musrati'nin kötü performansının sebebi ortaya çıktı! - 1. Resim

KÖTÜ PERFORMANSI NEDENİ SAKATLIK MI?

Sabah'ta yer alan habere göre; Beşiktaş tarihinin en pahalı transferi Musrati'nin siyah-beyazlılara gelmeden önce iki önemli sakatlık geçirdiği ortaya çıktı.

Sezon başında 15 gün, 9 Kasım ile 19 Ocak arasında ise 71 gün sahalardan uzak kalan Libyalı yıldızın, bu nedenle beklentilerin altında kaldığı ifade edildi.

5 MAÇTA 384 DAKİKA FORMA GİYDİ

Al-Musrati devre arasında siyah-beyazlı takıma katıldıktan sonra 4'ü ligde biri kupada olmak üzere 5 karşılaşmada toplam 384 dakika süre aldı.

27 yaşındaki ön libero bu karşılaşmalarda gol ya da asist katkısı veremedi.

Kaynak: TGRT Haber | Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...