Tgrt Haber

Alex de Souza teknik direktörlük kariyerine başladı! Avai'nin başına geçti

16 Kasım 2022 11:21 - Güncelleme : 16 Kasım 2022 11:29
Alex de Souza teknik direktörlük kariyerine başladı! Avai'nin başına geçti
alex de souza,avai,teknik direktör,fenerbahçe

Fenerbahçe’de oynadığı futbol ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Alex de Souza’nın yeni adresi belli oldu. Futbolculuk kariyerini noktalandırdıktan sonra teknik direktörlüğe soyunan Alex Breziya Serie B ekiplerinden Avai ile sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe’nin unutulmaz isimlerinden biri olan  Alex de Souza teknik direktörlük kariyerine resmen başlıyor. Futbolu bıraktıktan sonra kariyerine teknik direktörlük yolunda devam etmek isteyen ve kendisini geliştirdiği söyleyen  Alex  yeni takımı ile sözleşme imzaladı. Brezilya Serie A’dan Serie B’ye düşen Avai, Alex de Souza ile 2023 sezonu için anlaşma sağladıklarını duyurdu.

22 KASIM’DA İMZA TÖRENİ

Alex de Souza'nın yeni kulübünde yardımcıları PC de Oliveira ve Joao Paulo Cavalcanti oldu. Avai Kulübü, Alex de Souza'ya 22 Kasım'da bir imza töreni düzenleyeceğini duyurdu.

Fenerbahçe'nin efsanesi, yeni kulübü Avai ile ilgili açıklamalarda bulundu. Brezilyalı genç teknik adam "Avai bana teknik direktör olarak başlama şansı verdi. Avai kulübüne teşekkür ederim ve onlara en iyi şekilde karşılık vermek için çok çalışıp kulüp için kendimi adayacağım." ifadelerini kullandı.

Alex de Souza, daha önce Sao Paulo'nun 20 Yaş Altı Takımı'nın başında yer alıyordu.

Alex de Souza teknik direktörlük kariyerine başladı! Avai'nin başına geçti

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...