Tgrt Haber
05 Nisan 2022 09:41 - Güncelleme : 05 Nisan 2022 09:47

Ali Koç’un Aziz Yıldırım’a yönelik sözleri tepki topluyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un katıldığı bir etkinlikte geçtiğimiz günlerde Bypass ameliyatı olan Aziz Yıldırım’a yönelik kullandığı sözler büyük tepki topladı. Fenerbahçeli taraftarlar sağlık durumu üzerinden gönderme yapan Ali Koç için çok sert paylaşımlarda bulundu.

Ali Koç’un Aziz Yıldırım’a yönelik sözleri tepki topluyor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği, 1. Yıl Balosu'na katılan Başkan Ali Koç gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ali Koç,  bypass ameliyatı olan eski başkan Aziz Yıldırım’a yönelik kullandığı sözler tepki çekti. Koç, “Kendisi ameliyat olmuş. Acil şifalar diliyorum. Keşke ameliyat olmasaydı. Çok söyleyeceğim şeyler vardı. Defalarca söylememe rağmen karşıma çık aday ol. Geldiğimiz günden beri arkamızdan işler çevirip, altımızı oyup... Onları niyetleri tek dertleri pes etmem. Çünkü 2018'deki sonuçları hazmedemediler" dedi.

"BAZEN ŞANS YANINDA OLUR"

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Koç, "Aday olsun yarın seçime giderim. Şimdi daha fazla bir şey söylemeyeceğim. Bazen şans insanın yanında oluyor. Acil şifa diliyorum. Ağır bir ameliyat. Ailemde abim, babam geçirdi. Tez zamanda sağlığına kavuşur ve er meydanında herkes kendini gösterir. Restse rest meydan okumaysa meydan okuma. Başkanlığımın en zayıf döneminde bunu yapıyorum. Hayatımda başka şeyler de var ama Fenerbahçe'nin bir daha insanlar tarafından kuşatılmasına gücüm yettiğince izin vermeyeceğim" ifadelerini kullandı.

TARAFTAR ALİ KOÇ'A TEPKİ GÖSTERDİ

Ciddi bir ameliyat geçiren Aziz Yıldırım’a yönelik başkan Ali Koç’un söylediği sözler taraftarlardan büyük tepki çekti. Sosyal medyada gündem olan Koç’un sözlerinin daha önce Aziz Yıldırım’a yönelik söylediği sözler de hatırlatıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...