Tgrt Haber

Altay Bayındır'ın akıbeti belli oldu! Fenerbahçe'den açıklama geldi

18 Mart 2023 16:40 - Güncelleme : 18 Mart 2023 16:47
Altay Bayındır'ın akıbeti belli oldu! Fenerbahçe'den açıklama geldi
altay bayındır,fenerbahçe

Fenerbahçe, 24 yaşındaki milli kalecisi Altay Bayındır'ın sözleşmesini 4 yıl daha uzatarak el sıkıştı. 

Fenerbahçe, 24 yaşındaki kalecisi Altay Bayındır'ın sözleşmesinin 4 yıl uzatıldığını açıkladı. Sarı-laciverli kulüpten yapılan açıklamada, Altay'ın sözleşmesinin 2026-2027 sezonu sonuna kadar uzatıldığı belirtildi.

Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Bayındır için şu ifadelere yer verildi:

"2019 yılından beri formamızı giyen, Fenerbahçemize bağlılığı ve aidiyeti ile Futbol A Takımımızda kaptanlığa kadar yükselen Altay Bayındır ile sözleşmemiz 4 yıl uzatılmıştır.''

Altay Bayındır'ın akıbeti belli oldu! Fenerbahçe'den açıklama geldi

''A Milli Takım forması da giyen Kaptanımız Altay Bayındır, 2026-27 sezon sonuna dek Futbol A Takımımızın formasını terletecektir. Altay Bayındırımızın, Fenerbahçemizin 1 numaralı formasıyla kulübümüz efsane isimlerinden olacağına, başarıları ile yüzümüzü güldüreceğine inanıyoruz. Kulübümüze transfer olduğu günden bugüne kadar duruşu ile örnek olan Altay Bayındır’a, Fenerbahçemizin çatısı altında ve hedeflerimiz yolunda nice başarılar diliyoruz"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...