Tgrt Haber

Altay Bayındır’ın menajerinden Serdar Ali Çelikler’e: Yıllarca görmezden geldim ama…

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
18 Eylül 2023 22:15 - Güncelleme : 19 Eylül 2023 01:47
Altay Bayındır’ın menajerinden Serdar Ali Çelikler’e: Yıllarca görmezden geldim ama…
,,Fenerbahçe,Manchester United

Fenerbahçe’den İngiliz devi Manchester United’a transfer olan Altay Bayındır’ın menajeri Sefa Seyrek, gazeteci Serdar Ali Çelikler’in futbolcusu hakkındaki yorumlarıyla ilgili, “Sizin ve bazı meslektaşlarınızın yersiz açıklamalarını yıllarca görmezden geldim ama artık kısa da olsa cevap vereceğim. En basit özetle; dünya futbolunun en büyük kulüplerinden birinde ülkemizi ve bayrağımızı temsil eden milli bir sporcuya haksızlık yapıyorsunuz” açıklamasını yaptı.

Gazeteci ve sosyal medya yorumcusu Serdar Ali Çelikler, görev aldığı BTV’de yayınlanan programda Manchester United forması giyen Altay Bayındır ile ilgili “Ali Koç olmasa Altay Bayındır Manchester United’a transfer olamazdı. Ali Koç’un Glazer ailesiyle ilişkileri Altay’a Manchester United’ın kapısını açtı. Altay Bayındır’ın menajeri mahalleden bir arkadaşı, o mu görüşecek Glazer’larla güldürmeyin adamı. Bu transferi bitiren Ali Koç ve onun yakın ilişkileridir” ifadelerini kullandı.

Serdar Ali Çelikler’in bu açıklamasının ardından Altay Bayındır’ın menajeri Sefa Seyrek’in cevabı da gecikmedi.

"MİLLİ BİR SPORCUYA HAKSIZLIK YAPIYORSUNUZ..."

Seyrek’in sosyal medya hesabından paylaştığı cevap şu şekilde:

"Serdar Ali Çelikler’e cevabımdır:

Uzun yıllardır bizler ve birçok Türk sporcu için asılsız ifadeler kullanıyorsunuz, milli sporcuları değersizleştirmeye çalışıyorsunuz.

Sizin ve bazı meslektaşlarınızın yersiz açıklamalarını yıllarca görmezden geldim ama artık kısa da olsa cevap vereceğim.

Sizi anlıyorum, bunları gündemde olmak için yapıyor olabilirsiniz.

Ancak kamuoyunun tüm detaylarıyla bildiği bir süreci çarpıtmaya çalışmanız bizlere oldukça komik geliyor.

Siz en basit özetle; dünya futbolunun en büyük kulüplerinden birinde ülkemizi ve bayrağımızı temsil eden milli bir sporcuya haksızlık yapıyorsunuz.

Tırnaklarla kazılarak elde edilen hiçbir başarı asılsız iddialarla kıymetini kaybetmeyecektir.

Kutlamayı ve takdir etmeyi bilmek önemli bir erdemdir.

Her zaman iyi niyet ve sevgiyle…”

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...