Tgrt Haber

Altay maç tekrarı için TFF’ye başvurdu

06 Nisan 2022 15:28 - Güncelleme : 06 Nisan 2022 15:34
Altay maç tekrarı için TFF’ye başvurdu

Süper Lig’de İzmir temsilcisi Altay, 31.haftada oynanan Fraport TAV Antalyaspor maçının tekrarlanması için TFF'ye başvurduğunu açıkladı.

Süper Lig’in 31.haftasında Antalyaspor’un Altay’ı 2-1 mağlup ettiği mücadelede klasman dışı olan hakem Alper Çetin, AVAR olarak görevlendirildi. Bu durum üzerine harekete geçen İzmir ekibi, karşılaşmanın tekrar edilmesi için TFF'ye başvuruda bulundu. Antalyaspor - Altay maçında ismi düdük astırılan 13 hakem arasında geçen Alper Çetin, AVAR olarak görev yaptı. İzmir ekibi, 2-1 kaybettiği mücadele sonrası TFF'ye maçın tekrarı için başvuruda bulundu.

RESMİ BAŞVURU YAPILDI

İzmir ekibinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz, FTA Antalyaspor ile oynadığımız maçta hiçbir klasmanda yer almayan Alper Çetin'e AVAR'da görev verilmesi nedeniyle Başkanımız Özgür Ekmekçioğlu'nun talimatı ile TFF'ye maçın tekrarına yönelik resmi başvuruda bulunmuştur."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...