Tgrt Haber
19 Ocak 2023 19:51 - Güncelleme : 19 Ocak 2023 20:04

Amir Hadziahmetovic savaşı: Beşiktaş ve Galatasaray peşinde!

Beşiktaş'ın ardından Galatasaray da Amir Hadziahmetovic'a kanca attı. Sarı-kırmızılı kulüp Bosnalı oyuncu için Arabam.com Konyaspor yönetimi ile görüştü.

Amir Hadziahmetovic savaşı: Beşiktaş ve Galatasaray peşinde!
Amir Hadziahmetovic,transfer,Beşiktaş,Burnley,Galatasaray,Konyaspor

Süper Lig'de devre arası transfer döneminin öne çıkan ismi Konyasporlu Amir Hadziahmetovic oldu.

Spor Toto Süper Lig ekibi Arabam.com Konyaspor'un Bosna Hersekli orta sahası için Beşiktaş ve Burnley'in ardından Galatasaray da devreye girdi.

Siyah-beyazlı kulüp ve İngiliz ekibi, Hadziahmetovic için resmi tekliflerini Konyaspor'a iletti. Beşiktaş, 3 milyon Euro + oyuncu teklif ederken; İngilizler ise 4 milyon Euro + bonus teklif etmişti.

GALATASARAY DA TEKLİF YAPTI!

Süper Lig'de lider olan Galatasaray'ın hem orta saha rotasyonundaki kaliteyi arttırmak hem de Sergio Oliveira'ya alternatif oluşturmak adına Bosnalı orta saha için Konyaspor'a teklif verdiği iddia edildi.

Habertürk'ten Ayhan Şensoy'un haberine göre, sarı-kırmızılılar Amir Hadziahmetovic için Konyaspor'a 3.5 milyon euro ve Taylan Antalya'yı bonservisiyle teklif etti. Bu teklifin ardından transferde ibrenin Galatasaray'a döndüğü yönünde yorumlar yapıldı.

Buna ek olarak Beşiktaş'ın ise teklifine Salih Uçan'ı da ekleyebileceği öne sürülüyor.

KUPA MAÇINDA KADRODA YER ALMADI

Konyaspor'da Amir Hadziahmetovic, bugün Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Gaziantep FK karşılaşmasının kadrosunda yer almadı.

Arabam.com Konyaspor'un 2016 Bosna Hersek ekibi Zeljeznicar'dan 500 bin Euro karşılığında kadrosuna kattığı Hadziahmetovic, yeşil-beyazlılarda 8. sezonu geçiriyor. Bu sezon 23 maçta görev yapan Boslan oyuncu, 6 gol attı, 2 asist yaptı. 25 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi Haziran 2024'te bitiyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...