Tgrt Haber
21 Eylül 2022 11:00 - Güncelleme : 21 Eylül 2022 11:28

Jorge Jesus harekete geçti: Arda Güler için Ronaldo'nun kişisel antrenörünü getirtiyor

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler için Jorge Jesus harekete geçti. Güler'in fiziğini yetersiz bulan Jesus, genç isimi geliştirmesi için Cristiano Ronaldo'nun özel antrenörünü getirtecek.

Jorge Jesus harekete geçti: Arda Güler için Ronaldo'nun kişisel antrenörünü getirtiyor
Fenerbahçe,Arda Güler

Fenerbahçe’de 10 numaralı formayı giyen genç yetenek 17 yaşındaki Arda Güler, yeşil saha gösterdiği performansla kendine hayran bırakıyor. Arda, ayrınca kendi Jenerasyonun en pahalı oyuncusu olarak listelerde yer aldı.

“GELİŞTİRMESİ GEREKEN ŞEYLER VAR”

Alanyaspor galibiyeti sonrası Arda hakkında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, "Geliştirmesi gereken şeyler var. Fiziksel olarak çok güçlü değil, topsuz oyunda çok hızlı değil." açıklamasını yapmıştı.

JESUS HAREKETE GEÇTİ

Portekizli hocanın, Arda Güler için dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo'nun yıllar önce Sporting'ten Manchester United'a giderken o dönem çalıştığı antrenörle temas kurduğu öğrenildi.

ÖZEL ÇALIŞMALAR YAPACAK

Bu hocanın kısa süre içinde İstanbul'a geleceği ve Arda Güler'in fiziksel gelişimi adına genç oyuncuyla birlikte özel çalışmalar yapacağı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...