Tgrt Haber
18 Nisan 2024 14:31 - Güncelleme : 18 Nisan 2024 14:34

Arda Güler'den Sevilla'ya ret! Transfer için tek şartı var

Real Madrid'in Türk yıldız Arda Güler'e Sevilla'dan kiralama teklifi geldiği öne sürüldü. İspanyol basınında çıkan haberlere göre Arda Güler bu teklifi Şampiyonlar Ligi'ni işaret ederek reddetti.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: NTV Spor
Arda Güler'den Sevilla'ya ret! Transfer için tek şartı var

Real Madrid'de üst üste yaşadığı sakatlıkların ardından tamamen iyileşmesine rağmen forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler'i Sevilla'nın sezon sonunda 1 yıllığına kiralamak istediği öne sürüldü.

İspanyol Relevo'nun haberine göre; Bu sezon kötü bir performans göstererek La Liga'nın alt sıralarında yer alan Sevilla, gelecek sezona damga vuracak bir kadro oluşturmak için kollarını sıvadı.

Arda Güler'den Sevilla'ya ret! Transfer için tek şartı var - 1. Resim

SEVİLLA'DAN ARDA GÜLER HAREKATI!

Avrupa'nın büyük kulüplerinden 3-4 yıldız futbolcuyu transfer etmek isteyen Endülüs ekibinin listesinde Real Madrid'den Arda Güler de yer aldı.

Haberin detayında, Sevilla Sportif Direktörü Victor Orta'nın Arda'yı geçen yaz da kadroya katmak istediği ancak genç futbolcunun yüksek maliyetinin transferin önüne geçtiği kaydedildi.

Arda Güler'den Sevilla'ya ret! Transfer için tek şartı var - 2. Resim

KİRALAMA TEKLİFİ

19 yaşındaki futbolcunun Real Madrid'de süre almakta zorlanması ve bu durumdan hoşnut olmaması, Sevilla'yı Arda'yı kiralık olarak kadrosuna katma konusunda harekete geçirdi.

ARDA GÜLER'İN ŞAMPİYONLAR LİGİ TALEBİ

Haberde Arda Güler'in yanıtının çok açık olduğu belirtilerek, "Türk futbolcu kiralık olarak ayrılırsa gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılacak bir takıma katılmak istiyor ve bu isteği onu gelecek sezon Avrupa kupalarına gidemeyecek olan Sevilla'dan uzaklaştırıyor" yorumu yapıldı.

Kaynak: NTV Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...