Tgrt Haber

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'e Ajax kancası

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Takvim
17 Aralık 2022 11:29 - Güncelleme : 17 Aralık 2022 11:45
Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'e Ajax kancası
Arda Güler,Fenerbahçe,Ajax,Transfer

Türk futbolunun ve Fenerbahçe'nin genç yıldızı 17 yaşındaki Arda Güler'e her geçen gün talipleri artıyor. Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına giren Güler'e Ajax'ın kancayı taktığı iddia edildi.

Fenerbahçe'nin Türk futboluna kazandırdığı 17 yaşındaki genç yıldız Arda Güler, birçok Avrupa devi kulübün radarında. İtalyan basını özellikle Napoli'nin genç yıldızla ilgilendiğini ve Fenerbahçe'nin kapısını çalacağını iddia etmişti.

Takvim'de yer alan habere göre, Napoli'den sonra bir Avrupa devi daha Arda'yı yakın takibe aldığı, Transfer için başkan Ali Koç ile görüşme yapıldığı iddia edildi.

AJAX PEŞİNDE! ALİ KOÇ İLE GÖRÜŞME YAPTILAR

Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki yıldızı Arda Güler için Hollanda devi Ajax çok ciddi bir şekilde harekete geçmiş durumda. Ajax'lı kurmayların Arda Güler'in ailesi ile birlikte Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'la da temasa geçtiği öğrenildi.

Adeta dört bir yandan Arda'yı ablukaya alan Ajax'ın temaslarının hızlandıracağı öğrenilirken, yıldız oyuncunun da gelişimini daha sağlıklı bir şekilde sürdürebilmek için Hollanda kulübüne sıcak baktığı ifade ediliyor.

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'e Ajax kancası

BONSERİVİSİ DE ORTAYA ÇIKTI

Arda Güler, bu sezon eğer belli bir maç sınırına ulaşırsa serbest kalma bedeli 20 milyon Euro olacak. Aksi taktirde Arda 5 milyon Euro'ya serbest kalacak. Ancak Arda'nın bu maç sınırını aşmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Hollanda devinin bu 20 milyon Euro'luk rakamı makul bulduğu ve sezon sonunda bu parayı Fenerbahçe kulübüne vererek Arda'nın bonservisine sahip olmak istediği ifade ediliyor.

Kaynak: Takvim
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...