Tgrt Haber

Arda Güler’in sosyal medyadaki beğenisi Galatasaray taraftarını kızdırdı!

24 Ekim 2022 11:39 - Güncelleme : 24 Ekim 2022 11:44
Arda Güler’in sosyal medyadaki beğenisi Galatasaray taraftarını kızdırdı!
arda güler,fenerbahçe,galatasaray

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler’in Galatasaray-Alanyaspor mücadelesi sonrasında sosyal medya hesabındaki beğenisi Galatasaray taraftarını kızdırdı. 

17 yaşındaki Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler sosyal medya uygulaması Twitter’da beğendiği bir paylaşım gündeme oturdu.  Galatasaray-Alanyaspor maçında yaşanan  hakem tartışmaları kararın ardından sarı kırmızılı camia tepki gösterirken Fenerbahçe’nin genç futbolcusu Arda Güler’in imalı paylaşımı beğenisi çekti.

ABDÜLKERİM DURMAZ’IN SÖZLERİNİ BEĞENDİ

17 yaşındaki başarılı futbolcu, bir televizyon kanalında yorumculuk yapan eski Fenerbahçeli oyuncu Abdülkerim Durmaz’ın “İş Galatasaray’a gelince mi adalet aramaya başladılar?” sözlerinin paylaşıldığı tweet’i beğendi.

Galatasaray taraftarı, Arda Güler’in bu beğenisi sonrası genç oyuncuya tepki gösterdi. Genç futbolcunun daha sonra bu paylaşımı beğenmekten geri çektiği görüldü. 

Arda Güler’in sosyal medyadaki beğenisi Galatasaray taraftarını kızdırdı!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Adimiboşver28 Ekim 2022 07:36

Ahahzhshshs çocuk gayet de güzel bir paylaşım yapmış arkandayım koçum ????

Sonraki Haber Yükleniyor...