Tgrt Haber

Arjantin-Meksika maçı tarihe geçti! 1994’ten bu yana en yüksek seyircili maç oldu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
27 Kasım 2022 10:06 - Güncelleme : 27 Kasım 2022 10:11
Arjantin-Meksika maçı tarihe geçti! 1994’ten bu yana en yüksek seyircili maç oldu
Arjantin,meksika,dünya kupası,maç

Dünya Kupası’nda 2-0 Arjantin’in üstünlüğü ile biten Arjantin-Meksika maçı tarihe geçti. 1994’ten bu yana seyirci sayısı en yüksek maç olan müsabakayı 88 bin 966 taraftar takip etti.

2022 Dünya Kupası’nda grup heyecanı Katar’da devam ediyor. İlk maçında Suudi Arabistan’a beklenmedik şekilde mağlup olan Arjantin, ikinci maçında Meksika ile karşılaştı. Sürprize bu sefer izin vermeyen Messi’li  Arjantin sahadan Messi ve Fernandez’in golleriyle 2-0 kazanarak sahadan galip ayrıldı.

MESSİ TAKIMINI İPTEN ALDI

Tangocuların etkisiz oyununu Messi ceza sahası dışından attığı şık golle bozdu. Kariyerinin son Dünya Kupası fırsatı için son kez sahnede olan Messi 64. dakikada Meksika duvarını yıktı ve takımını ipten aldı.

Arjantin-Meksika maçı tarihe geçti! 1994’ten bu yana en yüksek seyircili maç oldu

TARİHE GEÇTİ

Arjantin - Meksika maçı ayrıca Dünya Kupası tarihine geçti. Dünya Kupası C Grubu'nda oynanan Arjantin - Meksika maçını 88.966 taraftar izledi. Bu sezonun şu ana kadar en yüksek seyirci katılımlı maçı olurken, aynı zamanda 1994'ten bu yana seyirci sayısı en yüksek müsabaka oldu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...