Tgrt Haber
28 Aralık 2021 13:59

Napoli'ye bir rakip daha çıktı: Dünya devi Attila Szalai'nin peşinde

Fenerbahçe’nin başarılı stoperi Attila Szalai’nin bir talibi daha çıktı. Napoli’nin de transfer etmek istediği Macar stoper için Milan da devreye girdi. İtalyan ekibi, bir dönem Fenerbahçe’de de forma giyen oyuncusu Simon Kjaer'in sakatlığından dolayı sezonu kapatması nedeniyle Szalai'yi radarına aldı.

Napoli'ye bir rakip daha çıktı: Dünya devi Attila Szalai'nin peşinde
attila szalai,fenerbahçe,napoli,milan,transffer

Milan’da deneyimli stoper Simon Kjaer, yaşadığı sakatlıkla sezonu kapattı. Kırmızı siyahlılar, sakatlık şoku üzerine kadrosuna yeni bir savunmacı alacak. Fenerbahçe’nin Macar futbolcusu 23 yaşındaki Attila Szalai de Milan’ın transfer etmek istediği isimler arasında yer alıyor.

İtalya Serie A takımı Milan’ın stoperi Simon Kjaer, Genoa maçında dizinden sakatlanarak sezonu kapattı. Danimarkalı oyuncunun eksikliğini kapatmak isteyen İtalyan ekibi ara transfer döneminde bir defans oyuncusu alacak.

MILAN SZALAİ'Yİ İSTİYOR

İtalyan basınına göre bu bölge için Milan’ın listesinde 3 isim var. Fransız takımlarından Lille’de forma giyen 21 yaşındaki Sven Botman ve Paris Saint-Germain'de top koşturan 25 yaşındaki Abdou Diallo Milan’ın transferine öncelik verdiği iki isim. Ancak bu iki futbolcunun yüksek maliyetli olması Milan’ı alternatif bir stopere yöneltti. Bu isim de Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’nin Macar oyuncusu Attila Szalai.

Napoli'ye bir rakip daha çıktı: Dünya devi Attila Szalai'nin peşindeFenerbahçe'nin Macar defans oyuncusu Attila Szalai

15 MİLYON EUROYA TRANSFER BİTEBİLİR

Daşarılı defans için devrede olan tek takım Milan değil. Bir başka İtalyan takımı Napoli de Szalai ile ilgileniyor ancak henüz transfer girişimlerine başlamadı. Fenerbahçe’de gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini üzerine çekmeyi başaran Atilla Szalai'nin transferini Milan’ın 10 ila 15 milyon euro bonservis bedeliyle bitirebileceği ifade ediliyor.

ATTİLA SZALAİ İTALYA’YI İSTİYOR

Menajerinin açıklamasına göre Szalai ise kariyerine İtalya’da devam etmek istiyor. Fenerbahçe ise yıldız oyuncusu için 20 milyon euro istiyor. Napoli ile başlayan pazarlık görüşmeleri sarı lacivertliler ücreti aşağı çekmediği için tıkanmıştı. İtalya’dan köklü bir kulübün daha devre girmesi ve başarılı defansın gitmek istemesi Fenerbahçe’nin elini zayıflatacak. 

Sarı lacivertlilere 2020-21 sezonunun ortasında katılan Attila Szalai, sergilediği performansla takımın vazgeçilmez isimlerinden biri oldu. 23 yaşındaki genç savunmacı bu sezon çıktığı 26 maçta 2 asist yaptı. 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...