Tgrt Haber

Avrupa devleri Semih Kılıçsoy'un peşinde! Dortmund ısrarcı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
07 Şubat 2024 11:04 - Güncelleme : 07 Şubat 2024 11:14
Avrupa devleri Semih Kılıçsoy'un peşinde! Dortmund ısrarcı
Beşiktaş,transfer,Dortmund,Semih Kılıçsoy

Beşiktaş'ta gösterdiği performansla dikkatleri çeken Semih Kılıçsoy, Avrupa devlerini peşine taktı. Genç yıldızı sezon başından bu yana takip eden Alman devi, transfer için harekete geçmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de yeni hocası Fernando Santos ile toparlanma sürecine giren ve çıkışa geçmek isteyen Beşiktaş'ta transfer gündemi hareketlendi. Takıma yapılacak takviyeler konusunda sona yaklaşan Kartal'ın genç yıldızına da Avrupa devleri kanca attı.

Siyah-beyazlılarda genç yıldız Semih Kılıçsoy, gösterdiği etkili performans ve attığı gollerle dikkatleri üzerine çekti.

FEYYAZ UÇAR: "TEKLİFLER BAŞLADI"

Beşiktaş’ta Semih Kılıçsoy yükselen performansını Trabzonspor maçında attığı 2 golle sürdürdü. Futboldan sorumlu yönetici Feyyaz Uçar, Trabzon maçı sonrası “Uzun yıllar Beşiktaş’ta oynar demek istiyorum ama tutabileceğimizi de zannetmiyorum. Teklifler zaten başladı” demişti.

DEVLERİN SCOUTLARI TAKİPTE

Fanatik'in haberine göre; Son 7 maçta 7 gol ve 1 asist yaparak sadece Türkiye değil Avrupa'da da dikkat çeken Semih Kılıçsoy için Avrupa devlerinin şimdiden harekete geçtiği ifade edildi.

Almanya'dan Dortmund ve Frankfurt, İngiltere'den Arsenal ve Aston Villa, İspanya'dan Atletico Madrid, İtalya'dan da Juventus, Semih için scout ekiplerini görevlendirdi.

Avrupa devleri Semih Kılıçsoy'un peşinde! Dortmund ısrarcı - 1. Resim

DORTMUND ISRARCI

Sabah'ta yer alan habere göre; Özellikle Dortmund'un sezon başından beri oyuncuyu izlediği ve her karşılaşmasına temsilcisini yollayacağı belirtildi.

Alman ekibinin bu transfer için sezon sonunda şartlarını zorlayıp Semih Kılınçsoy'u kadrosuna katmak istiyor.

BEŞİKTAŞ BONSERVİSİNİ BELİRLEDİ

Beşiktaş'ın genç yıldızını elinde tutmak istediği ancak dev takımların getireceği tekliflerin ardından Semih'in siyah-beyazlı takımda kalması zor görünüyor.

Kartal'ın Semih'in bonservisini 30 milyon Euro olarak belirlediği ve 25 milyon Euro'nun altında gelecek hiçbir teklifi değerlendirmeye almayacağı öğrenildi.

EURO 2024 HEDEFİ

Semih Kılıçsoy'un EURO 2024'te A Milli Takım'da boy göstererek değerini katlayacağını düşündüğü, siyah-beyazlı takıma da maddi olarak daha büyük katkı vermek istediği belirtiliyor.

Siyah-beyazlılar, Avrupa Şampiyonası'nda Semih'in göstereceği performansın ardından rekor bonservis geliri bekliyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...