Tgrt Haber

Avrupalı Scout’lar Fenerbahçe’nin lejyonları için geliyor

16 Kasım 2021 14:16
Avrupalı Scout’lar Fenerbahçe’nin lejyonları için geliyor
kim min jae,,attila szalai,,derbi,,fenerbahçe,,galatasaray,

Avrupalı scoutlar Galatasaray Fenerbahçe derbisinde tribünde yerini alacak. Sarı-Lacivertlilerin lejyonerleri Attila Szalai ve Kim derbide mercek altında olacak. İspanya ve İngiltere’den en az beş kulüp iki savunma için İstanbul’a gelecek.

Avrupa devlerinin yoğun talebi Fenerbahçe’yi bunaltacak duruma getirdi. Sarı-Lacivertlilerin savunmasının vazgeçilmezleri Attila Szalai ve Kim Min Jae’nin talipleri her geçen gün daha fazla kafa karıştırıyor.

İki lejyoner Fenerbahçe’deki başarılı performanslarını mili takımlarında da sürdürürken piyasa değerleri de yükseliyor. İngiliz ve İspanyol kulüpleri devre arasında Kim ile Szalai’yi Fenerbahçe’den koparmadaki ciddiyetlerini Galatasaray derbisine çıkarma yaparak gösterecek. Dev maçta scoutlar iki lejyoneri tribünden takip edecek.

SZALAI VE KIM İÇİN YARIŞIYORLAR

Atletico Madrid, Sevilla ve Chelsea Szalai için yarışıyor. Tottenham ve Leicester ise Kim için geliyor. Avrupa’nın önemli kulüplerinin scoutları derbiyi takip edecek. Şampiyonluk yolunda kritik öneme sahip iki oyuncusunu Fenerbahçe elden çıkarmak istemezken tekliflerin 20 milyon euroyu aşması halinde transferler gerçekleşebilir. Chelsea’nin Szalai için 23 milyon euroyu gözden çıkardığını iddia eden İngiliz medyası Tottenham’ın da Kim için mutlu sona yakın olduğunu yazdı.

PEREIRA’NIN KOZU İRFAN

Öte yandan Pereira’nın derbideki kozu olacak olan kozu İrfanca Kahveci Galatasaray maçı için özel olarak hazırlanıyor. Fenerbahçe’nin Galatasaray’ın elinden kaptığı İrfan Can Kahveci, geçen sezon sakatlığı sebebiyle dev maçı kaçırmıştı. Bu kez Pereira’nın en önemli silahı olarak sahada yer alacak olan yıldız oyuncu, derbide tam kapasiteyle mücadele etmek için ekstra çalışmalar yapıyor.

Avrupalı Scout’lar Fenerbahçe’nin lejyonları için geliyor

OSAYI DERBİDE OYNAYACAK

Fenerbahçe’de derbide formasına kavuşacak olan isimlerden biri de Osayi Samuel olacak. Trabzonspor maçından sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşım yüzünden 3 maç ceza alan Osayi sahalara dönüyor. Fenerbahçe, onun görev almadığı üç maçta ancak bir puan çıkarabilirken Pereira’nın vazgeçilmezleri arasında yer alan 23 yaşındaki forvet ilk 11’deki yerini alacak.

Avrupalı Scout’lar Fenerbahçe’nin lejyonları için geliyor

FENER’İN MİLLİLERİ COŞTU

Skor sıkıntısı yaşayan Fenerbahçe’ye milli oyuncularından güzel haberler geldi. Zajc, Novak ve Serdar Dursun Galatasaray derbisi öncesi millî forma altında ağları havalandırırdı. Pelkas ise asist yaptı. Kayseri maçında gol atan Zajc, Güney Kıbrıs ve Slovakya’yı da boş geçmeyerek 8 günde 3 gol atmış oldu.

Avrupalı Scout’lar Fenerbahçe’nin lejyonları için geliyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...