Tgrt Haber
03 Ekim 2022 18:54 - Güncelleme : 03 Ekim 2022 19:22

Avrupa'nın devleri derbide 3 yıldızı izledi

Avrupa'nın dev takımlarının scout ekipleri, dün akşam Vodafone Park'ta oynanan ve 0-0 sona eren Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini yerinde takip etti.

Avrupa'nın devleri derbide 3 yıldızı izledi
Beşiktaş,Fenerbahçe,Spor Toto Süper Lig

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk derbisinden gol sesi çıkmadı. Beşiktaş ile Fenerbahçe, Dolmabahçe'de 0-0 berabere kaldı. Vodafone Park'taki karşılaşmada iki takım da pozisyon üretmekte zorlandı. Son dakikalarda Beşiktaş’ta Wout Weghorst’un bir topu direkten döndü.

Bu sonuçla siyah-beyazlılar üst üste 3. puan kaybını yaptı. Fenerbahçe ise bu sezon ligde ilk kez bir maçı gol atamadan tamamladı. Beşiktaş gelecek hafta Giresunspor’a konuk olacak. Fenerbahçe ise sahasında Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak.

DEVLER YILDIZLARI TAKİBE ALDI

Beşiktaş- Fenerbahçe derbisine Avrupa'dan da büyük ilgi vardı. Sarı-lacivertlilerin yıldızları büyük kulüpler tarafından mercek altına alındı. 

Sabah gazetesinin haberine göre; İspanya, İngiltere ve İtalya liglerinin önemli takımları, Fenerbahçe’de sezona iyi başlayan Ferdi Kadıoğlu, Attila Szalai ve Miguel Crespo’yu derbide mercek altına aldı. Takımlarının scoutları üç yıldızı tribünden takip etti.

Karşılaşmaya Avrupa ve Asya ülkelerinin medyaları da ilgi gösterdi. Derbi için İsveç, Romanya, Fransa, İngiltere, Kazakistan ve Azerbaycan'dan basın mensupları akredite oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...