Tgrt Haber
07 Nisan 2024 16:39 - Güncelleme : 07 Nisan 2024 16:40

Aykut Kocaman'dan Süper Kupa sözleri: Esas tepki kupayı müzemize getirmek!

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman, Süper Kupa maçına ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Fenerbahçe'nin U19 kararıyla ilgili konuşan Aykut Kocaman, "Esas tepki Galatasaray'ı yenip kupayı müzemize getirmek" dedi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Aykut Kocaman'dan Süper Kupa sözleri: Esas tepki kupayı müzemize getirmek!

Tecrübeli teknik direktör Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Play Spor'a konuşan Kocaman, Fenerbahçe'nin Süper Lig, Süper Kupa ve UEFA Avrupa Konferans Ligi hedeflerine değindi.

Aykut Kocaman'ın açıklamaları şu şekilde:

"ESAS TEPKİ SÜPER KUPAYI MÜZEYE GÖTÜRMEK"

"Esas tepki şu anda ligde kalan maçları kazanıp şampiyon olmak, bu kadar. Süper Kupa için ne olursa olsun Galatasaray'ı yenecek gücün var. Çıkıp Galatasaray'ı Şanlıurfa'da yenmek ve kupayı müzemize getirmek.

"KONFERANS LİGİ'Nİ KAZANMAK UZAK DEĞİL"

Konferans Ligi'nde Fenerbahçe lige başladığı fiziksel ve zihinsel enerjisini yakalarsa Konferans Ligi'nde final oynamasının ve ligi kazanmasının uzak olmadığını düşünüyorum, hala aynı yerdeyim.

"EN BÜYÜK TEPKİ DEPLASMANDA GALATASARAY'I YENEREK LİGİ KAZANMAK"

En büyük tepki, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un direkt olarak bu gücü olumlu olarak futbol takımına yansıtıp rüzgarı arkalarına alarak Galatasaray'ı deplasmanda yenerek ligi kazanmak."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...