Tgrt Haber
12 Mart 2022 22:56 - Güncelleme : 12 Mart 2022 23:05

Barcelona'nın hocası Xavi, Galatasaray savunmasını unutamadı

Barcelona-Galatasaray maçının golsüz eşitlikle sona ermesinin ardından Katalan ekibinin teknik direktörü Xavi Hernandez, Cimbom'un savunması karşısında şaşkınlığa uğradı. Xavi takımına, "Galatasaray karşılaşmadığımız bir savunma seviyesindeydi." diyerek uyarılarda bulundu.

Barcelona'nın hocası Xavi, Galatasaray savunmasını unutamadı

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Galatasaray, deplasmanda Barcelona ile karşılaştı. Zorlu maçın 0-0 berabere bitmesinin ardından spor kamuoyunda büyük bir yankı uyandı. Maçtan sonra beklenmedik skorla neye uğradığını şaşıran Katalan ekibin genç hocası Xavi, La Liga'da oynayacakları Osasuna maçı öncesi takıma uyarılarda bulunurken Galatasaray maçına dikkat çekti.

Barcelona'nın hocası Xavi, Galatasaray savunmasını unutamadı

XAVİ: GALATASARAY KARŞILAŞMADIĞIMIZ BİR SEVİYEDEYDİ

NTV Spor'da yer alan habere göre, Xavi, Galatasaray maçı sonrası hücum anlamında oyunculara uyarılarda bulundu.

Genç teknik adam basın toplantısında sarı-kırmızılı takımın başarılı savunmasına vurgu yaparak, "Daha iyi hücum etmemiz, merkez savunma oyuncularını bölmemiz gerekiyordu. İkinci yarıda daha iyiydik fakat kazanmak için yeterli değildi. Kilidi açmak zordur. Başlangıçta bir gol oyunu tamamen değiştirir. Bu futbol ve motivasyon meselesi. Her iki konuda da Galatasaray karşılaşmadığımız bir savunma seviyesindeydi." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...