Tgrt Haber
20 Kasım 2022 10:06 - Güncelleme : 20 Kasım 2022 10:08

Fransa'ya Dünya Kupası'nda Benzema şoku

Dünya Kupası için heyecan bugün başlarken, bir süredir sakatlıkla boğuşan Benzema'dan kötü haber geldi.

Fransa'ya Dünya Kupası'nda Benzema şoku
dünya kupası,benzema

Real Madrid'de bu yıl sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çeken Benzema, Fransa Milli Takımı'nda Dünya Kupası için sabırsızlıkla bekliyordu.

Ancak bir süredir sakatlıkla boğuşan milli futbolcudan beklenen kötü haber geldi. Bu yılın Ballon d'Or kazanan ve kariyerinin en iyi dönemlerinden birini geçiren Karim Benzema, Katar'daki Dünya Kupası'nda forma giyemeyecek.

BENZEMA, DUNYA KUPASI'NDA YOK

AA'nın aktardığı bilgilere göre, cumartesi günü yapılan idmanı yarıda bırakan Benzema'nın Katar'ın başkenti Doha'daki bir hastanede MR'ı çekildi.

Sonuçlarda çıkan sakatlık, Benzema'nın oynayamayacağını gösterdi. Fransa Futbol Federasyonu (FFF) da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Benzema'nın turnuvaya katılamayacağınıduyurdu.

Fransa'ya Dünya Kupası'nda Benzema şoku

Yaşanan sakatlıkla sahalardan 3 hafta uzak kalması beklenen Benzema için, Fransa A Milli Takım teknik direktörü Didier Deschamps "Bu Dünya Kupası'nı büyük bir hedef haline getiren Karim için son derece üzgünüm. Bu yeni aksiliğe rağmen takıma güvenim tam. Bizi bekleyen muazzam zorluğun üstesinden gelmek için her şeyi yapacağız" açıklamalarında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...